ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:04
 

Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα πραγματοποιεί ο Δήμος Λάρνακας

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται φέτος το Ετήσιο Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα στις Φοινικούδες την Δευτέρα 24 Ιουνίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα πραγματοποιεί ο Δήμος Λάρνακας στην παραλία των Φοινικούδων τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται φέτος το Ετήσιο Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, την Δευτέρα 24 Ιουνίου. Το Φεστιβάλ, το οποίο συνδιοργανώνουν το Oasis Project, το Έργο Ανοιχτή Κοινωνία και ο Δήμος Λάρνακας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 το βράδυ με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα».
 
Προστίθεται ότι «το Φεστιβάλ θα τιμήσει τη μοναδική κουλτούρα και τη συμβολή των προσφύγων στην κυπριακή κοινωνία, με στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τα ζητήματα των προσφύγων και να ενισχύσει την αλληλεγγύη μεταξύ των Κυπρίων και των κοινοτήτων των προσφύγων στη Λάρνακα».
 
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παράσταση με κρουστά από την ομάδα του Sistema Cyprus, χορούς από τη Σχολή Χοροκράμα, την παράσταση Drama of Life που έχει γραφτεί από πρόσφυγα από το Καμερούν, μουσικοχορευτικές παραστάσεις από την Παλαιστίνη, τις Φιλιππίνες και την Σρι Λάνκα και αφρικανικά τύμπανα.
 
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Κύπρο, ο Δήμος Λάρνακας, το Cyprus Refugee Council, το Hope For Children, η Caritas,  ο Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Προσφύγων, το SOS Children’s Village, η KISA, η MiHub και η Cardet.
 
Το έργο Ανοιχτή Κοινωνία συγχρηματοδοτείται από τον Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 22875561-3 και στα administration@oasisprojectcy.com,  info@opensociety.com.cy, στο  facebook Oasis Project, Open Society - Ανοιχτή Κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για το Λονδίνο επιστρατεύει η Egypt Air

«Μήπως είναι ακόμη ένα τρικ …μάρκετινγκ για να ανεβάσουν τις τιμές των εισιτηρίων;»
Ai Em  |  10:39

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X