ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:02
 

Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα πραγματοποιεί ο Δήμος Λάρνακας

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται φέτος το Ετήσιο Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα στις Φοινικούδες την Δευτέρα 24 Ιουνίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα πραγματοποιεί ο Δήμος Λάρνακας στην παραλία των Φοινικούδων τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται φέτος το Ετήσιο Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, την Δευτέρα 24 Ιουνίου. Το Φεστιβάλ, το οποίο συνδιοργανώνουν το Oasis Project, το Έργο Ανοιχτή Κοινωνία και ο Δήμος Λάρνακας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 το βράδυ με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα».
 
Προστίθεται ότι «το Φεστιβάλ θα τιμήσει τη μοναδική κουλτούρα και τη συμβολή των προσφύγων στην κυπριακή κοινωνία, με στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τα ζητήματα των προσφύγων και να ενισχύσει την αλληλεγγύη μεταξύ των Κυπρίων και των κοινοτήτων των προσφύγων στη Λάρνακα».
 
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παράσταση με κρουστά από την ομάδα του Sistema Cyprus, χορούς από τη Σχολή Χοροκράμα, την παράσταση Drama of Life που έχει γραφτεί από πρόσφυγα από το Καμερούν, μουσικοχορευτικές παραστάσεις από την Παλαιστίνη, τις Φιλιππίνες και την Σρι Λάνκα και αφρικανικά τύμπανα.
 
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Κύπρο, ο Δήμος Λάρνακας, το Cyprus Refugee Council, το Hope For Children, η Caritas,  ο Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Προσφύγων, το SOS Children’s Village, η KISA, η MiHub και η Cardet.
 
Το έργο Ανοιχτή Κοινωνία συγχρηματοδοτείται από τον Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 22875561-3 και στα administration@oasisprojectcy.com,  info@opensociety.com.cy, στο  facebook Oasis Project, Open Society - Ανοιχτή Κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X