ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:44
 

Κόκκινα τουριστικά λεωφορεία από σήμερα στη Λεμεσό

Τρία από τα τέσσερα λεωφορεία που θα διακινούνται στην πόλη και επαρχία Λεμεσού έφτασαν λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τα διώροφα κόκκινα τουριστικά λεωφορεία ανοικτού τύπου,  της διεθνούς αλυσίδας City Sightseeing, που συναντάμε σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, έκαναν σήμερα για πρώτη φορά την εμφάνιση τους και επίσημα στη Λεμεσό.
 
Τρία από τα τέσσερα λεωφορεία που θα διακινούνται στην πόλη και επαρχία Λεμεσού έφτασαν λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα στην οδό Ανεξαρτησίας, μεταφέροντας μαθητές δημοτικού σχολείου της Λεμεσού. Τα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Νικολαϊδης, και ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών του κέντρου πόλης, Κρίστης Δημητρίου.
 
Ο κ. Νικολαϊδης εξέφρασε τη χαρά του για την επιλογή της Λεμεσού ως του πρώτου σταθμού αυτού του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος, που θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες πόλεις της ελεύθερης Κύπρου και στοχεύει να προσφέρει σε ντόπιους αλλά κυρίως στους ξένους την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αξιοθέατα, ενώ μέσω συστήματος audiovisual, με επιλογή δέκα γλωσσών, θα ενημερώνονται για την ιστορία της κάθε πόλης και του νησιού.
 
Τα διώροφα κόκκινα λεωφορεία φέρουν πολύχρωμες ζωγραφιές γνωστών σημείων αναφοράς και στοιχείων της Λεμεσού και της Κύπρου γενικότερα, όπως ο υδατόπυργος, το κάστρο Κολοσσίου, ο βρακάς της Γιορτής του Κρασιού, το αρχαίο θέατρο Κουρίου κ.α.
 
Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να κατεβούν σε μια από τις 14 στάσεις των λεωφορείων και να επισκεφθούν διάφορα σημεία της Λεμεσού, όπως τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημόσιο Κήπο και το Αρχαιολογικό Μουσείο, το εμπορικό κέντρο της πόλης, τη μαρίνα και το παλιό λιμάνι, το καζίνο, το εμπορικό κέντρο στη δυτική Λεμεσό, το κάστρο Κολοσσίου και τους αρχαιολογικούς χώρους του Κουρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X