ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:42
 

Κρις Τριανταφυλλίδης: Εγνοια μου η αποκατάσταση της μνήμης του πατέρα μου

Η σημερινή ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα δηλώνει ότι τον ικανοποιεί

Newsroom K

Ανακοίνωση εξέδωσε ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης, μετά τις σημερινές τοποθετήσεις του Γενικού Εισαγγελέα για τις καταγγελίες του αδελφού του Νίκου Κληρίδη, που αναστάτωσαν τον δικαστικό και δικηγορικό κόσμο.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης τονίζει η ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα τον ικανοποιεί, ενώ το πρώτιστο για τον ίδιο ζήτημα ήταν η αποκατάσταση της μνήμης του πατέρα του, Μιχαλάκη Τριανταφυλλίδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Κρις Τριανταφυλλίδη

΄Εχω μελετήσει την ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, και σχετικά αναφέρω τα εξής:

Το πρώτιστο διά εμένα ζήτημα ήτο η αποκατάσταση της μνήμης του πατέρα μου αείμνηστου Μιχαλάκη Τριανταφυλλίδη και από αυτήν την άποψη η ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα με ικανοποιεί.

Η αποκατάσταση της μνήμης του πατέρα μου και η προσφορά του προς την πατρίδα ήτο για εμένα πρώτιστης σημασίας και σίγουρα όχι προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Θεωρώ υποχρέωση κάποιου να προστατεύει την μνήμη ανθρώπου ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή διά να υπερασπισθεί ο ίδιος τον εαυτό του, υπέρτατο καθήκον δε όταν πρόκειται διά τον πατέρα του. Κατ΄επέκταση αντιπαρέρχομαι τον ισχυρισμό περί αποπροσανατολισμού του κοινού, ως στόχο και σκοπό των τοποθετήσεών μου.

Από τη στιγμή που η εντιμότητα του πατέρα μου δεν αμφισβητείται πιστεύω ότι αυτό «καλύπτει» πλήρως και το επίπεδο και την ποιότητα των αποφάσεων του Μιχαλάκη Τριανταφυλλίδη στις όποιες υποθέσεις εμφανίσθηκα ενώπιο του πατέρα μου, όταν αυτό εν πάση περιπτώσει δεν απαγορεύετο.

Αναφορικά με το υπόλοιπο μέρος της ανακοίνωσης του Γενικού Εισαγγελέα πολλά από τα γεγονότα δεν είναι εις γνώση μου. Σχετικά με άλλα που είναι εις γνώση μου διαφωνώ. Επίσης διαφωνώ αναφορικά με την νομική ερμηνεία που δίδει σε διάφορα ζητήματα. Όμως και δεδομένου ότι ο θεσμός της Δικαιοσύνης έχει ήδη πληγεί ανεπανόρθωτα δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια στο όλο ζήτημα για να μην προκαλέσω περισσότερη ζημία εκτός βεβαίως αν κρίνω ότι τούτο είναι άκρως απαραίτητο.

Χρίστος Μ.Τριανταφυλλίδης
Δικηγόρος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X