ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:14
 

Κύπρια δικηγόρος σε παιχνίδια κατασκοπείας

Δημοσιεύματα τη φέρουν να προσεγγίστηκε από πράκτορες, για δικαστική υπόθεση με παρακολουθήσεις.

Newsroom K

Μια Kύπρια δικηγόρος εμφανίζεται σε δημοσιεύματα του ξένου τύπου να έχει μπλεχθεί στα δίκτυα της διεθνούς κατασκοπείας με μυστικούς πράκτορες και παρακολουθήσεις τηλεφώνων.

Σύμφωνα με την New York Times και το Associated Press η Kύπρια δικηγόρος έχει αναλάβει υπόθεση πέντε προσώπων σε Κατάρ και Μεξικό για την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων των πέντε προσώπων από ισραηλινή εταιρεία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι πέντε έχουν κινηθεί δικαστικά κατά τις συγκεκριμένης εταιρείας σε Κύπρο και Ισραήλ. Αυτό το οποίο ισχυρίζονται στην αγωγή τους είναι πως η εταιρεία τοποθέτησε κακόβουλο λογισμικό στα κινητά τους προκειμένου να παρακολουθεί τις επικοινωνίες τους.

Όπως υποστηρίζεται η Κύπρια δικηγόρος που έχει αναλάβει τις αγωγές σε κυπριακό δικαστήριο προσεγγίσθηκε μέσω μηνύματος στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο από άγνωστο πρόσωπο που στη συνέχεια φάνηκε να ενδιαφέρεται και την υπόθεση με τις αγωγές. Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα η δικηγόρος αρχικά καλέστηκε να συμμετάσχει σε συνέδριο στο Λονδίνο και όταν πήγε στο ραντεβού άγνωστο πρόσωπο τη ρωτούσε για την υπόθεση που είχε αναλάβει.

Όπως αναφέρεται εκ των υστέρων πληροφορήθηκε πως η συνάντησή της με το συγκεκριμένο πρόσωπο βιντεοσκοπήθηκε και παρουσιάσθηκε στην ισραηλινή τηλεόραση προκειμένου να καταδειχθεί πως πίσω από τις αγωγές υπάρχει δόλος να πληγεί η ισραηλινή εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μετωπική σύγκρουση Νταβούτογλου - Ερντογάν

«Θύμωσε και το λατζινάρι! »
ΑΚΑ  |  11:13

Πάτωσε στην ελευθεροτυπία η Τουρκία

«Mαντιλοφορεμένες, δηλαδή οπισθοδρομικές, διαλαλούν την οπισθοδρομικότητα της Τουρκίας! Να γελάσουμε ...»
ΑΚΑ  |  11:11

Πολιτική αβεβαιότητα στα κατεχόμενα

«Έ, ρε γλέντια!»
ΑΚΑ  |  11:09

Υφ.Τουρισμού: Στήριξη στους στόχους της Λεμεσού για τον τουρισμό

«Τα παιδία …παίζει, και μας …εμπαίζει!!!»
Ai Em  |  10:27

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X