ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρχισε η απογευματινή λειτουργία για τα Κρατικά Φαρμακεία

Η επέκταση του ωραρίου για ορισμένα Κρατικά Φαρμακεία γίνετε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Newsroom K

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των Φαρμακείων στα Κέντρα Υγείας Στροβόλου και Αγλαντζιάς καθημερινά μέχρι τις 6:15 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ., καθώς και στο Κέντρο Υγείας Κοφίνου μέχρι τις 6 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι το Φαρμακείο στο Κέντρο Υγείας του Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας λειτουργεί ήδη καθημερινά από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ., ενώ στο Κέντρο Υγείας Πάχνας από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και ενόψει της αυτονόμησης των δημόσιων νοσηλευτηρίων και της εφαρμογής του ΓεΣΥ, το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη προχωρήσει με τη συμπλεγματοποίηση και την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των Κέντρων Υγείας της αστικής Λευκωσίας, ενώ βρίσκεται στο στάδιο της αντίστοιχης διαδικασίας για τις αγροτικές περιοχές.

Μέχρι στιγμής, το ωράριο 7:30 π.μ. – 8 μ.μ. τις καθημερινές και 8 π.μ. – 1 μ.μ. το Σάββατο εφαρμόζεται στα Κέντρα Υγείας Λατσιών, Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Καϊμακλίου και Λακατάμειας. Τα Κέντρα Υγείας στο Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού και Λάρνακας λειτουργούν από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. τις καθημερινές. Τα Κέντρα Υγείας Κοφίνου και Πάχνας λειτουργούν από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Κατάντησε παπαγαλία κάποιοι σαν τον ΑΚΑ να κατηγορούν τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ λέει κάτι, ανεξάρτητα ...»
Giannos  |  11:25

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Και μετά ξύπνησες κ. Συλικιώτη?»
ΑΚΑ  |  11:07

Έδωσε απαντήσεις για τις νέες ιδέες ο Πρόεδρος

«Kαι αμέσως άρπαξες την απάντηση Ακιντζί / Άντρου.»
ΑΚΑ  |  09:33

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Το συγκεκριμένο σιρόπι που παρασκευάζει ελληνική εταιρεία, διατίθεται και στην κυπριακή αγορά.

Ανακαλείται το Ponstan σε σιρόπι

Κρίθηκε ακατάλληλο λόγω δυνητικής υπέρβασης των νέων επιτρεπτών ορίων ημερήσιας έκθεσης (PDE) σε στοιχειακές προσμίξεις ...
Newsroom K
 |  ΥΓΕΙΑ
X