ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Νέα εκστρατεία Άλφαμεγα με Καραϊσκάκειο ίδρυμα

Για τη δημιουργία ενός διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου για τον παιδικό καρκίνο

Δελτίο Τύπου

Με το παραπάνω μήνυμα, η σημασία του οποίου δεν είναι άλλη από την ευτυχία των παιδιών, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ανακοίνωσαν την Πέμπτη 07/06 τη νέα τους εκστρατεία για την οικονομική ενίσχυση του νέου στόχου του Ιδρύματος και συγκεκριμένα, τη δημιουργία ενός διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου για τον παιδικό καρκίνο. Μας καλούν να φέρουμε τη ζωή στα πάνω της, παίζοντας με ένα γιο-γιο, ένα παιχνίδι που αποτελεί διαχρονικό σύμβολο της παιδικής αθωότητας και ξεγνοιασιάς.

Η εκστρατεία, η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών, αφορά την αγορά του γιο-γιο «ζωής» αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ έναντι του συμβολικού ποσού των €2. Τα γιο-γιο θα διατίθενται στα ταμεία των καταστημάτων από τις 07/06 έως τις 30/06 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Όπως υπογραμμίστηκε στη διάσκεψη, η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της για όλους μας. Η ευτυχία των παιδιών, όμως, θα πρέπει να τίθεται σε προτεραιότητα και ο καθένας θα πρέπει να βοηθά με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Κάποια παιδιά, μικροί ήρωες, πολεμούν καθημερινά για την υγεία τους. Δικαιούνται όμως να συνεχίσουν να ελπίζουν και να ονειρεύονται μια φυσιολογική ζωή, όπως ο καθένας μας. Ευτυχώς, όταν υπάρχουν αξιόλογοι φορείς εθελοντισμού, όπως το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, που επιτελεί ένα τόσο σπουδαίο έργο εδώ και τόσα χρόνια, τα λόγια είναι περιττά και οι πράξεις απλά μιλούν από μόνες τους.

Η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου μίλησε για την καθημερινή μάχη που δίνουν τα παιδιά αυτά για τη ζωή και τόνισε: «Ο αγώνας που καταβάλλουν καθημερινά τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες κακοήθειες, καθώς και οι οικογένειές τους, είναι δύσκολος και απαιτητικός. Είναι άξιοι θαυμασμού γιατί, αντί να ζουν ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια στο σχολείο, στο πάρκο, περνούν ατέλειωτες ώρες στα νοσοκομεία. Έτσι, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα στηρίξουμε στη μάχη τους αυτή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!».

Έπειτα, προέτρεψε το κοινό να συμμετάσχει στην εκστρατεία. «Τα παιδιά μας είναι το μέλλον της κοινωνίας μας, το μέλλον του τόπου μας και όλα ανεξαιρέτως αξίζουν μια ξέγνοιαστη ζωή γεμάτη χαμόγελο. Ας γίνουμε όλοι συμπαίκτες αγοράζοντας το γιο-γιο ‘ζωής’, φέρνοντας τη ζωή στα πάνω της!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εκ μέρους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, η πρόεδρος Δρ. Πόπη Νικολαΐδου Κανάρη αναφέρθηκε στο έργο του Ιδρύματος, τις διακρίσεις του, στη σημαντική συμβολή του προσωπικού και των εθελοντών, καθώς και στον προγραμματισμό της δημιουργίας του διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου για τον παιδικό καρκίνο. Επιπλέον, ευχαρίστησε θερμά τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, επισημαίνοντας τη μεγαλοψυχία τους και τη στήριξή τους σε αδιαπραγμάτευτες αξίες, όπως είναι η ζωή και το παιδικό χαμόγελο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X