ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:26
 

ΟΚΥπΥ: Συμμετοχή ασθενών στην αυτονόμηση των δημοσίων νοσηλευτηρίων

Ο Sir David Nicholson ευχαρίστησε θερμά την ΠΟΣΠΦ και ανέφερε ότι θα έχει τακτικές συναντήσεις με τους οργανωμένους ασθενείς

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι ασθενείς επιβάλλεται να συμμετέχουν στην διαδικασία της αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων είπε ο Sir David Nicholson, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), τον οποίο συνάντησε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η ΠΟΣΠΦ συνεχάρη τον Sir David Nicholson για την ανάληψη της προεδρίας καθώς και για την πρώτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΦ διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστούν και ότι θα τον στηρίξει πλήρως στην πορεία αυτονόμησης των κρατικών νοσοκομείων, δεδομένου ότι αποτελεί μια από τις σοβαρότερες μεταρρυθμίσεις και η οποία επηρεάζει άμεσα την σωστή εφαρμογή του ΓεΣΥ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά επίσης στις προσκλήσεις τις οποίες θα αντιμετωπίσει στην πορεία της αυτονόμησης.

Ο Sir David Nicholson ευχαρίστησε θερμά την ΠΟΣΠΦ και ανέφερε ότι θα έχει τακτικές συναντήσεις με τους οργανωμένους ασθενείς, γιατί πιστεύει ότι όλα γίνονται για τους ασθενείς.

Προτεραιότητά του σε αυτή τη φάση, σημείωσε, είναι ο διορισμός του Εκτελεστικού Διευθυντή του Οργανισμού ο οποίος πρέπει να γίνει το γρηγορότερο δυνατό, ενώ μέχρι το φθινόπωρο θα πρέπει να γίνει ο διορισμός των διευθυντικών ομάδων όλων των νοσοκομείων. Επίσης μια από τις προτεραιότητες του είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον Κύπριο ασθενή και αυτό θα επιτευχθεί μέσω της εφαρμογής προτύπων και διαδικασιών, της συνεχούς εκπαίδευσης καθώς και της ικανοποίησης των ασθενών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Χριστόφιας

«Ευχομαστε περαστικα. Πρεπει ομως να πουμε οτι, εν καιρω εκλογων, το ακελ θα εκμεταλευτει στο επακρο ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  21:18

Κυπριανού: Άλλοι πρόδωσαν την Κύπρο το '74

«Έχουν όνομα και ταυτότητα οι "2" που μας προασβάλλουν το ήθος και τον πατριωτισμό μας: (α) ο Υπαρχηγός ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:36

Δεν ανήκει στην Καίτη Κληρίδου το άρθρο ψήφου προς Νιαζί

«Τελικά η ανάληψη πολιτικών ευθυνών είναι είδος που εξέλιπεν στην Κύπρο Των Σαλταδόρων Πολιτικών της ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:24

Madonna: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση και τα φάλτσα της «βασίλισσας» στη Eurovision

«Ας είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε αυτή την `καλλιτέχνηδα`!!!»
ΑΚΑ  |  09:01

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X