ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος: Προετοιμασίες για το νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική

Με την έναρξη του νέου κέντρου αναμένονται σε καθημερινή βάση να γίνονται μαζικοί εμβολιασμοί πάνω από 300 εμβολιασμούς δηλαδή ημερησίως

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνεχίζονται εντατικά οι προετοιμασίες για την έναρξη εμβολιασμού στο νέο κέντρο εμβολιασμού που θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής στην Πάφο, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες, και κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται οι εμβολιασμοί να ξεκινήσουν από αύριο στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλιά Ηλεκτρική.

Ο Δρ Γεωργίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το νέο κέντρο εμβολιασμού, μετά και την χθεσινή επιθεώρηση στο μέρος, σημειώνοντας πως με την έναρξη του νέου κέντρου αναμένονται σε καθημερινή βάση να γίνονται μαζικοί εμβολιασμοί πάνω από 300 εμβολιασμούς δηλαδή ημερησίως, όπως είπε.

Στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική συνέχισε θα λειτουργήσουν τέσσερα σημεία προς εξυπηρέτηση του κοινού . Στο μεταξύ συνεχίζουν την λειτουργία τους και τα δύο κέντρα εμβολιασμού για την Α’ και Β’ δόση αντίστοιχα στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου .

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου σημείωσε ακόμη πως στο ΓΝ Πάφου εμβολιάστηκαν και οι ευπαθείς ομάδες των νεφροπαθών και θαλασσαιμικών.

Επίσης το Σάββατο οι εμβολιασμοί συνεχίστηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου, όπως είπε, ενώ την Κυριακή πρόσθεσε, εμβολιασμοί έγιναν στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Πολεμίου.

Οι εμβολιασμοί τόνισε ο Δρ. Γεωργίου συνεχίζονται και στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς κάθε Τρίτη , Τετάρτη και Παρασκευή.

Στο μεταξύ συνεχίζεται και ο έλεγχος της ταχείας εξέτασης αντιγόνου rapid test στο προσωπικό του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου μια φορά εβδομαδιαίως με βάση το ποσοστό που αναλογεί στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Πάφου .

Ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου ανέφερε πως μέχρι στιγμής στο Νοσοκομείο Πάφου εμβολιάστηκαν πάνω από 300 επαγγελματίες υγείας .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Δρομολογεί διώξεις η Ερευνητική

«Προς την Επιτροπή Διερεύνησης: πριν κάνετε οτιδήποτε εναντίον των οποιονδήποτε παρανομούντων ρωτείστε ...»
ΑΚΑ  |  09:46

Δρομολογεί διώξεις η Ερευνητική

«Προς την Επιτροπή Διερεύνησης: πριν κάνετε οτιδήποτε εναντίον των οποιονδήποτε παρανομούντων ρωτείστε ...»
ΑΚΑ  |  09:45

Γυμναστήριο άνοιξε παρά τα μέτρα - Περίπτερο σέρβιρε σε πελάτες

«Αυτό το γυμναστήριο είναι το Olympia στον Άγιο Αθανάσιο σε γειτονιά. Έχει πολλές μέρες που άνοιξε, ...»
Dmitiry  |  21:17

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση