ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:40
 

Μαζί την Κυριακή Μεγάλη και Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση

Oι ομάδες που θα λάμβαναν μέρος Λεμεσιανό Καρναβάλι με το ίδιο θέμα συμμετοχής και στην Παιδική και στη Μεγάλη Παρέλαση θα συμπτυχθούν.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την πραγματοποίηση της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης, που είχε χθες αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών, μαζί με την Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση της ερχόμενης Κυριακής, αποφάσισε ο Δήμος Λεμεσού.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι δυο παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν μαζί, στις 13:00, κατά μήκος της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`.

Διευκρινίζεται ότι οι ομάδες που θα λάμβαναν μέρος με το ίδιο θέμα συμμετοχής και στην Παιδική και στη Μεγάλη Παρέλαση θα συμπτυχθούν. Η δε αρίθμηση των αρμάτων της Μεγάλης Καρναβαλίστικης Παρέλασης θα παραμείνει η ίδια.

Οι ομάδες που θα λάμβαναν μέρος μόνο στη Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα προπορεύονται της Μεγάλης Παρέλασης, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού.

Σήμερα, Δευτέρα, το πρόγραμμα των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων της Λεμεσού περιλαμβάνει τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της ΦΕΚ Λεμεσού με θέμα "Λεμεσιανό Καρναβάλι 2018", έκθεσης καρναβαλίστικων κοστουμιών, αφιερωμένη στην α. Λούλα Σιούσμιθ και έκθεσης γελοιογραφίας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Κυπρίων Γελοιογράφων "ΓΕΛ.Α." και το "Εργαστήριο Γελοιογραφίας και Σκίτσου Πιν".

Τα εγκαίνια των εκθέσεων θα τελέσει, στις 19:00, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, το οποίο έχει διακοσμηθεί με καρναβαλίστικη διάθεση.

Στο χώρο θα σκορπούν κέφι οι Κανταδόροι Αρίονες Λεμεσού και οι Μαζορέττες Λεμεσού, ενώ θα ακολουθήσει, στις 20:00, ο "χορός του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου", με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μάριο Παπαδόπουλο, που με τη μουσική του θα παραπέμπει στις παλιές εποχές του Καρναβαλιού.

Εξάλλου, στις 19:30 οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου θα τραγουδούν στην Αγία Φύλα και η ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων στον Απόστολο Ανδρέα (Χαράκη).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Αναμένουν ηχηρό παρών από Τουρκοκύπριους

«Το ΑΚΕΛ με προδοτικο τροπο χρησιμοποιηται ως δουρειος ιππος των τουρκων για να μπουν στην ευρωπη να ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:38

Αναμένουν ηχηρό παρών από Τουρκοκύπριους

«Δυστυχως το ΑΚΕΛ, με ακομη μια προδοσια, βαζει τους τουρκους συνιδιοκτητες, χωρις λυση, στην ελευθερη ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:36

Αναμένουν ηχηρό παρών από Τουρκοκύπριους

«Δυστυχως το ΑΚΕΛ, με ακομη μια προδοσια, βαζει τους τουρκους συνιδιοκτητες, χωρις λυση, στην ελευθερη ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:35

Ολοταχώς σε ύφεση οδεύει η Τουρκία

«Κάποιος κάποτε είπε στον σουλτάνο της Τουρκίας, `έσσεται ήμαρ`! Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ...»
ΑΚΑ  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X