ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Καδής: Αξιέπαινη η προσφορά μεσημεριανού στα παιδιά

Σε δύο ολοήμερα σχολεία προσφέρεται γεύμα από το Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Δυό ολοήμερα δημοτικά σχολεία στον προσφυγικό συνοικισμό Τσιακκιλερού στη Λάρνακα και τα οποία ανεγέρθηκαν με δαπάνες του διάσημου σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής. Στα δύο Δημοτικά Σχολεία, Εθνάρχης Μακάριος και Μιχάλης Κακογιάννης προσφέρεται σε 47 παιδιά μεσημεριανό γεύμα από το Ιδρυμα Σοφία για τα παιδιά που στηρίζεται σ' αυτή του την προσπάθεια από την HERMES AIRPORT.

Στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Καδής.

«Πρόκειται» είπε «για μια εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία φέρνει πολλά στο Δημόσιο Σχολείο μαζί με φορείς οι οποίοι προσφέρουν, συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες στα σχολεία μας κι αυτή η σύμπραξη οδηγεί αφ’ ενός στην υγιεινή διατροφή των παιδιών μας αφ’ ετέρου στην εξασφάλιση για όλα τα παιδιά μιάς υγιεινής διαβίωσης, μιάς στήριξης καθ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο σχολείο.

Με το Ιδρυμα Σοφία για τα παιδιά και το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία εδώ και μερικά χρόνια, αρκετά ολοήμερα σχολεία απολαμβάνουν θα’ λεγα και με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας κι αυτό είναι παρα πολύ σημαντικό τα ευεργετήματα αυτού του προγράμματος που γίνονται ακόμα πιο αποτελεσματικά όταν έρχονται κι άλλοι φορείς να συμπληρώσουν αυτή την προσπάθεια όπως είναι η HERMES AIRPORT στην προκειμένη περίπτωση».

«Αξίζουν συγχαρητήρια» κατάληξε ο Υπουργός Παιδείας «τόσο σε όλους αυτούς τους φορείς, στο Σχολείο, τους εκπαιδευτικούς στα ίδια τα παιδιά διότι από όλη αυτή την προσπαθεια βγαίνει μια θετική εικόνα που θέλουμε να έχουν όχι μόνο τα σχολεία μας αλλά και η κοινωνία μας ευρύτερα».

Στις δηλώσεις της η Πρόεδρος του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά Μαρίνα Σιακόλα εξέφρασε την περηφάνια της γιατί εταιρεία σαν την HERMES AIRPORT παλεύουν δίπλα στο Ιδρυμα Σοφία για τα παιδιά, ενώνουν μαζί τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο να βοηθηθούν τα παιδιά μας να συνεχίσουν να μορφώνονται στα σχολεία με αξιοπρέπεια και χαρά. Εξέφρασε τέλος την ευχή όπως και άλλες εταιρείες μιμηθούν το παράδειγμα της HERMES AIRPORT και να σταθούν δίπλα σ’ αυτό το έργο το οποίο ευεργετεί πολλές κοινότητες στην Κύπρο με το να προσφέρει μεσημεριανό σ’ όλα τα παιδιά του ολοήμερου σχολείου.

Η εκτελεστική Διευθύντρια της HERMES AIRPORT Ελένη Καλογήρου στις δηλώσεις της χαρακτήρισε αξιόλογη την όλη προσπάθεια και δεν απέκλεισε στο μέλλον η εταιρεία να επεκτείνει την βοήθεια της προς τα σχολεία κυρίως της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

«Μήπως θα πρέπει, εκεί στην Σύνταξη, να αποφασίσετε : Η "Ελευθερίας" είναι Πλατεία ή...............γέφυρα ...»
Γιαννούλης Σολομωνίδης  |  10:35

Τσαβούσογλου: Θα προστατεύσω τα πλοία μου αν χρειαστεί

«Τί `έξυπνο` παλλικαρούι!!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X