ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:17
 

Στις 5 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της νέας βιβλιοθήκης του Παν. Κύπρου

Το Κέντρο Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκης «Στέλιος Ιωάννου» ανοίγει και επίσημα τις πύλες του στις 3 Δεκεμβρίου

Του Νικόλα Πέτρου

Στις 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκης «Στέλιος Ιωάννου» στην Πανεπιστημιούπολη. Ο σχεδιασμός και ο τρόπος που είναι διαμορφωμένη η νέα βιβλιοθήκη είχε αφήσει τις εντυπώσεις όταν μερίδα φοιτητών και ορισμένοι παρευρισκόμενοι είχαν τη τύχη να δουν το περιεχόμενο της στα πλαίσια της εκδήλωσης «Αλυσίδα της Γνώσης».

Στην εν λόγω εκδήλωση, εκατοντάδες πολίτες σχημάτισαν μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα μεταφέροντας από χέρι σε χέρι 600 συνολικά βιβλία από την παλιά στη καινούργια βιβλιοθήκη.

Η νέα βιβλιοθήκη θα ανοίξει τις πύλες της για την πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και για το ευρύ κοινό στις 3 Δεκεμβρίου αντί για τις 23 Νοεμβρίου όπως είχε ανακοινωθεί προ ημερών, λόγω διεξαγωγής αξιολόγησης απαραίτητων ακουστικών, οπτικών και λειτουργικών ελέγχων των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του κτηρίου. Σημειώνεται δε, ότι το εσωτερικό του κτηρίου έχει ολοκληρωθεί, ενώ απομένουν κάποιες εξωτερικές εργασίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν έντεκα μέρες μόλις πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του Πρύτανη Κωνσταντίνου Χριστοφίδη. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης θα παραδώσει τα ηνία της Πρυτανείας στον Τάσο Χριστοφίδη στις 16 Δεκεμβρίου, μετά από δύο διαδοχικές θητείες (2010-2018).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νικόλα Πέτρου

Σχόλια αναγνωστών

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Κατάντησε παπαγαλία κάποιοι σαν τον ΑΚΑ να κατηγορούν τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ λέει κάτι, ανεξάρτητα ...»
Giannos  |  11:25

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Και μετά ξύπνησες κ. Συλικιώτη?»
ΑΚΑ  |  11:07

Έδωσε απαντήσεις για τις νέες ιδέες ο Πρόεδρος

«Kαι αμέσως άρπαξες την απάντηση Ακιντζί / Άντρου.»
ΑΚΑ  |  09:33

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X