ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:16
 

Προστατέψτε τους πιο πιστούς σας φίλους

Τα κατοικίδια μας, οι πιο πιστοί και αφοσιωμένοι μας φίλοι, κινδυνεύουν πολλές φορές από μια απρόσμενη ασθένεια

Δελτίο Τύπου

Τα κατοικίδια μας, οι πιο πιστοί και αφοσιωμένοι μας φίλοι, κινδυνεύουν πολλές φορές από μια απρόσμενη ασθένεια, έναν απρόσεχτο οδηγό, ή ακόμα από ένα απρόβλεπτο περιστατικό που οδηγεί σε δυσάρεστες περιπέτειες. Πολλές φορές επίσης, οι διακοπές μας μετατρέπονται σε άγχος, καθώς αναζητούμε για το κατοικίδιο μας φιλοξενία και προσωπική φροντίδα σε ένα ξενοδοχείο ζώων, που καμία φορά μας κοστίζει αρκετά.

Κάποιοι όμως έχουν φροντίσει να μας δώσουν λύση, ώστε να απαλλαγούμε από την ταλαιπωρία και το άγχος για το αγαπημένο μας κατοικίδιο, αρκεί να μεριμνήσουμε για την προστασία και την υγεία του, ασφαλίζοντας το στο πρωτοποριακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα Protectapet, το οποίο προσφέρουν οι Koussis Insurance Brokers.

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίων απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να παρέχουν στο σκυλάκι ή τη γατούλα τους, υψηλού επιπέδου παροχές υγείας και να το εντάξουν σε ένα σύστημα υπηρεσιών που συμβάλλει στην ποιοτική και αναβαθμισμένη διαβίωση του.

Το κόστος για ένα συμβόλαιο τόσο σημαντικό και ζωτικό για την ασφάλεια του κατοικιδίου μας, είναι μηδαμινό συγκριτικά με τη προστασία που του παρέχει και οι καλύψεις έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις ανάγκες του λήπτη της ασφάλισης.

Το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίου Protectapet, το οποίο προσφέρουν οι Koussis Insurance Brokers, περιλαμβάνει παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης για τους μικρούς μας φίλους. Συγκεκριμένα παρέχει σταθερό ασφάλιστρο για όλη τη διάρκεια ζωής του κατοικίδιου οποιασδήποτε φυλής ή ηλικίας, κάλυψη σε ατυχήματα και προστασία σε έκτακτη ανάγκη, απεριόριστο αριθμό αξιώσεων, κτηνιατρικές επισκέψεις σε οποιοδήποτε κτηνίατρο της επιλογής μας, εμβόλια και check up, τοποθέτηση microchip, ημερήσια νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις, έκδοση διαβατηρίου και έξοδα ταξιδιού για το κατοικίδιο μας, καθώς και κάλυψη της φιλοξενίας του σε ξενοδοχείο ζώων.

Για πληροφορίες: T: 99555085, E: george@koussisbrokers.com, W: www.koussisbrokers.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ανοικτή παραμένει η υπόθεση θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη

«Ουτε το μυνημα δεν μπορω να γραψω αφου συνεχεια εξαφανιζεται η σελιδα..!»
Μαριος  |  10:22

Περδίος: Προοπτική για συνεισφορά τουρισμού στην οικονομία κατά 25%

«Γιατί να μειωθούν οι τιμές? Αφού οι εναπομείνασες εταιρείες έχουν προσυμφωνήσει τις τιμές για να μην ...»
Πνεύμα Αντιλογίας  |  09:58

Καζάνι που βράζει η Παιδεία ενόψει της στελέχωσης των εκπαιδευτικών

«Απεργήστε! Εύχομαι ο Υπουργός να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να μάθετε στην πράξη ότι δεν είστε ...»
Ελένη Νεοκλέους  |  09:46

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X