ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:37
 

Στο 26% της κανονικής η βροχόπτωση μέχρι στιγμής τον Οκτώβριο

H μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι και σήμερα ανήλθε στα 8,5 χιλιοστά, σε σύγκριση με 32,7 χιλιοστά που είναι η κανονική για το μήνα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στο 26% της κανονικής για μήνα Οκτώβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η του μηνός μέχρι σήμερα, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε τη Δευτέρα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Ειδικότερα, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι και σήμερα ανήλθε στα 8,5 χιλιοστά, σε σύγκριση με 32,7 χιλιοστά που είναι η κανονική για το μήνα. Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης στο διάστημα 1-21 Οκτωβρίου σημειώθηκε στην Αθηένου με 36,6 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 165% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν το Κελλάκι με 36 χιλιοστά βροχόπτωσης (88% της κανονικής) και το Φρέναρος με 16,8 χιλιοστά (76% της κανονικής).

Αντίθετα, η χαμηλότερη βροχόπτωση σημειώθηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου με 0,2 χιλιοστά (1% της κανονικής) και ακολουθούν το Γεφύρι Παναγιάς με 1,1 χιλιοστά (4% της κανονικής) και η Πάνω Παναγιά με 1,3 χιλιοστά (3% της κανονικής).

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο τριήμερο, η μεγαλύτερη βροχόπτωση σημειώθηκε στην Αθηένου με 36,6 χιλιοστά, στο Κελλάκι με 29 χιλιοστά και στο Φρέναρος με 14,3 χιλιοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X