ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο 44% της κανονικής η βροχόπτωση

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη το Τμήμα Μετεωρολογίας

ΚΥΠΕ

Στο 44% της κανονικής για μήνα Νοέμβριο, ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι το πρωί της 25ης του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 25ης Νοεμβρίου ανήλθε στα 23,2 χιλιοστά, σε σύγκριση με 53,3 χιλιοστά που είναι η κανονική βροχόπτωση για το μήνα.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στον Πρόδρομο με 36,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί, όμως, μόλις στο 44% της κανονικής βροχόπτωσης για μήνα Νοέμβριο.

Ακολουθούν το Κελλάκι με 35,1 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 60% της κανονικής, το γεφύρι της Παναγιάς με 35,0 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 87% της κανονικής και ο Κόρνος με 34,4 χιλιοστά και με 75% της κανονικής.

Αντίθετα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1-25 Νοεμβρίου σημειώθηκε στην περιοχή Νέο Λιμάνι Λεμεσού με μόλις 0,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 1% της κανονικής για το μήνα, στο Αεροδρόμιο Πάφου με 3,1 χιλιοστά με μόλις 6% της κανονικής για το μήνα και στην περιοχή της Αθαλάσσας Λευκωσίας με 5,5 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 18% της κανονικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση