ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Συλλογή χρημάτων για συντήρηση της Αγ.Μαρίνας στην κατεχόμενη Αχερίτου

Το ποσό της ανακαίνισης υπολογίζεται στις 69 περίπου χιλιάδες ευρώ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Εκστρατεία για συλλογή χρημάτων για συντήρηση της ιστορικής εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας στην κατεχόμενη Αχερίτου, διοργανώνουν οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού της Αναλήψεως του Σωτήρος Χριστού στην κατεχόμενη Αχερίτου, σε συνεργασία  με την Μητρόπολη Κωνσταντίας - Αμμοχώστου, τον Σύνδεσμο «Ελεύθερη Αχερίτου», το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχερίτου, την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Δημητρίου και τα οργανωμένα σύνολα Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου, δέχεται εισφορές για τη συντήρηση  της ιστορικής εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας  στην κατεχόμενη Αχερίτου , η οποία χρειάζεται επειγόντως ανακαίνιση ώστε να μην καταρρεύσει».
 
Προστίθεται ότι «το ποσό της ανακαίνισης υπολογίζεται στις 69 περίπου χιλιάδες ευρώ και απευθύνεται έκκληση στα θρησκευτικά και πατριωτικά αισθήματα όλων, ώστε να καταστεί δυνατή η επίτευξη του ιερού στόχου της διάσωσης της Αγίας Μαρίνας». Η εκκλησία, αναφέρεται, είναι συνυφασμένη με την ίδια την ύπαρξη και την ιστορία της κατεχόμενης κοινότητας και των νόμιμων κατοίκων της.
 
Οσοι επιθυμούν «μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό που ανοίχθηκε για το σκοπό αυτό στην Ελληνική Τράπεζα CY63 0070 5530 0000 0000 4073 4297».
 
Για περισσότερες πληροφορίες, καταλήγει η ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αντώνη Πική στα τηλέφωνα 99-624628 και 24-634767, τον Χάρη Αυξέντη 99-605735, τον Αντώνη Παρασκευά - Τσιέκκα 99-492360 και τον Γιαννάκη Γεωργίου (Κκόλα) 99-637101.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X