ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνέχιση της συνεργασίας Αγίας Νάπας και Βρετανίας

Ακόμα έγινε εκτενής αναφορά στην υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην Μεγάλη Βρετανία και στην Κύπρο

ΚΥΠΕ

Τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ Αγίας Νάπας και Ηνωμένου Βασιλείου, συμφώνησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττου και ο εκτελών χρέη Υπάτου Αρμοστή της Βρετανίας Ben Rawlings.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της διεύρυνσης της συνεργασίας του Δήμου με την Υπάτη Αρμοστεία της Μεγάλης Βρετανίας, ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου υποδέχθηκε πρόσφατα, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες, τον εκτελούντα χρέη Υπάτου Αρμοστή, Ben Rawlings».

Προστίθεται ότι «επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στον τουρισμό, ιδιαίτερα όσον αφορά τις αφίξεις της νεολαίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διαπιστώθηκε ότι σημαντικός αριθμός νεαρών Βρετανών τουριστών επιστρέφει στην Αγία Νάπα. Ακόμα έγινε εκτενής αναφορά στην υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην Μεγάλη Βρετανία και στην Κύπρο, με τα κρούσματα του κορωνοϊού».

Ο κ. Rawlings «ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας για τη σημαντική μείωση των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι το οποίο δίνει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση στην τουριστική βιομηχανία το επόμενο διάστημα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης θέματα ασφάλειας με τον Χρήστο Ζαννέττου να ενημερώνει για τις ενέργειες του Δήμου όσον αφορά την επιπρόσθετη αστυνόμευση στο Δήμο».

Ο εκτελών χρέη Υπάτου Αρμοστή εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός αυτό, αφού όπως είπε «θα συμβάλει τα μέγιστα στο να καταστεί η Αγία Νάπα ένα πιο ασφαλές μέρος για τους Βρετανούς τουρίστες», σημειώνοντας παράλληλα ότι «η Υπάτη Αρμοστεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των υπηκόων της».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Ben Rawlings εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη πρόσφατη δημιουργία του Υποβρύχιου Μουσείου Γλυπτικής «MUSAN» από τον γνωστό Βρετανό καλλιτέχνη Jason deCaires Taylor. Το Μουσείο αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι η Αγία Νάπα αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, προσφέροντας ποιότητα ζωής και εμπειρίες τόσο στους δημότες όσο και στους επισκέπτες της».

Οι κ. Ζαννέττου και Rawlings συμφώνησαν όπως συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ της Αγίας Νάπας και της Υπάτης Αρμοστείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, «αφού τους συνδέουν κοινά θέματα» με στόχο το όφελος μεταξύ των δύο πλευρών.

Σημειώνεται ότι στην συνάντηση παρακάθησε επίσης, ο εκτελών χρέη Αναπληρωτή Υπάτου Αρμοστή Sam Adamson.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση