ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:50
 

Τ/κ παρέμβαση για τις διαδηλώσεις στα οδοφράγματα

Τι ζήτησε η τ/κ πλευρά από την Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία και τον ΟΗΕ

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Ο ΟΗΕ και οι βρετανικές βάσεις δεν πρέπει να επιτρέψουν τη νέα κινητοποίηση μιας μερίδας των πολιτών στα οδοφράγματα. Αυτή την θέση προβάλλει σε νέο ανακοινωθέν του το «Υπουργείο Εξωτερικών». Η τ/κ πλευρά, με αφορμή την προγραμματιζόμενη κινητοποίηση στο οδόφραγμα του Περγάμου προειδοποιεί ότι τέτοιου είδους κινήσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση.

Η τ/κ πλευρά υπενθυμίζει ότι οι διοργανωτές της νέας κινητοποίησης, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε νέες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε άλλα οδοφράγματα. Στις 9 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται νέα κινητοποίηση στο οδόφραγμα του Περγάμου. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, Τ/κ κάτοικοι της Πύλας και του Περγάμου επικοινώνησαν με την τ/κ ηγεσία και εξέφρασαν τον προβληματισμό τους.

Στη συνέχεια, με απώτερο στόχο την διαφύλαξη της ήρεμης ατμόσφαιρας στην Πύλα, η τ/κ πλευρά επικοινώνησε με την Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας. Επίσης, έγιναν διαβουλεύσεις και με την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ.

Το «ΥΠΕΞ» καλεί την Ύπατη Αρμοστεία και τον ΟΗΕ να μην επιτρέψουν τέτοιου είδους κινητοποιήσεις που δεν οφείλουν καμία πλευρά και εξυπηρετούν αυτούς που εδώ και καιρό επιθυμούν να προκαλέσουν ένταση στις σχέσεις των δυο κοινοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X