ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:16
 

Θανατηφόρο Γερακιών: «Ο δρόμος φοβίζει και χρήζει συνεχούς βελτίωσης»

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ατύχημα, δηλώνει ο κοινοτάρχης Γερακιών

Newsroom K

Νέα τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου αυτή την φορά στον δρόμο Καλοπαναγιώτη – Γερακιών, με θύμα την 72χρονη μοναχή, Άννα Καλυβίτου.

Το ερώτημα που προκύπτει μετά και το νέο θανατηφόρο, είναι κατά πόσο ο συγκεκριμένος δρόμος, ο οποίος χρησιμοποιείται αρκετά συχνά αφού οδηγεί στο Τρόοδος, είναι ασφαλής.

Το 24news επικοινώνησε με τον κοινοτάρχη της κοινότητας Γερακιών, κ. Μάριο Χαραλάμπους, ο οποίος απαντώντας στο ερώτημα, μας είπε ότι ο εν λόγω δρόμος είναι επικίνδυνος και πώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ατύχημα.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ότι «για εμάς που είμαστε κάτοικοι δεν είναι επικίνδυνος διότι τον γνωρίζουμε, όμως για ταξιδιώτες μπορώ να πω ότι είναι ένας δρόμος που φοβίζει. Υπάρχουν δύο, τρία σημεία τα οποία χρήζουν προσοχής. Τα δημόσια έργα θα πρέπει να τοποθετήσουν κιγκλιδώματα».

Άλλο ένα θέμα ασφάλειας είναι και τα υφιστάμενα κιγκλιδώματα, αφού σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους «στον δρόμο που σημειώθηκε το ατύχημα υπάρχουν κιγκλιδώματα ωστόσο να ελεγχθεί από τους αρμόδιους κατά πόσο είναι σε θέση να μπορούν να προστατεύσουν μικρού μεγέθους αυτοκίνητα».

Τα κιγκλιδώματα τα οποία ήδη υπάρχουν θα πρέπει να ελεγχούν εάν είναι σε θέση να προστατεύσουν μικρού μεγέθους αυτοκίνητα

Συνεχίζοντας, ο κοινοτάρχης Γερακιών μας τόνισε ότι ο εν λόγω δρόμος χρήζει συνεχούς βελτίωσης. «Είναι ο δρόμος που χρησιμοποιούν όσοι κατευθύνονται κυρίως από Λευκωσία προς Τρόοδος, άρα όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να υπάρχει συνεχής βελτίωση, ούτως ώστε να είναι ασφαλείς για όλους».

Παράλληλα ο κ. Χαραλάμπους, ανέφερε πως θα πρέπει να βελτιωθεί και ο δρόμος εντός του χωριού.

Αυτό που χρήζει προσοχής είναι και το γεγονός ότι η άτυχη μοναχή, θύμα του θανατηφόρου δυστυχήματος, έκανε την διαδρομή σχεδόν καθημερινά.

Ο κοινοτάρχης, κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Η κοινότητα μας θρηνεί, είναι στενάχωρα τέτοια περιστατικά. Οι Γερακιές θέλουμε να ακούγονται για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο και όχι για τέτοια θλιβερά γεγονότα. Θέλουμε το κράτος να έρθει κοντά στις ορεινές περιοχές. Είμαστε και εμείς πολίτες όπως τους πολίτες των αστικών περιοχών. Βλέπω δείγματα γραφής αλλά θα ήθελα περισσότερα για το καλό των συμπολιτών μου».

Πηγή: 24news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X