ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:18
 

Τον Ιούλιο στο δικαστήριο 35χρονος για ληστεία σε υποκατάστημα της Τρ. Κύπρου

Φέρεται να εμπλέκεται και σε εμπρησμό οχήματος, διάρρηξη κτιρίου, κλοπή αυτοκινήτου, απόπειρα κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στις 5 Ιουλίου του 2019 αναμένεται να παρουσιαστεί εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ο 35χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για σωρεία αδικημάτων, καθώς και για την απόπειρα ληστείας υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου στην Πάφο στις 4 Ιανουαρίου 2018.

Ο 35χρονος προσήχθη την Τρίτη (05/03) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε την εκδίκαση της υπόθεσης με αριθμό 574/18 στις 5.7.2019.

Διέταξε επίσης όπως ο 35χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους, όπως να υπογράψει εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, τα στοιχεία του να τοποθετηθούν στο stop list, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και κάθε μέρα να παρουσιάζεται στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών από 17:00 το απόγευμα μέχρι 21:00.

Ο 35χρονος αφού εκπλήρωσε τους όρους αφέθηκε ελεύθερος. Ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Ο 35χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε εμπρησμό οχήματος, διάρρηξη κτιρίου, κλοπή αυτοκινήτου, απόπειρα κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017 και την απόπειρας ληστείας της Τράπεζας στις 4.1.2018.

Εξάλλου σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό των νέων υποθέσεων στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο 35χρονος, πέραν της απόπειρας διάρρηξης υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Οκτωβρίου 2017, διαπράχθηκε διάρρηξη γραφείου εταιρείας σε κοινότητα στην επαρχία Πάφου. Από το γραφείο κλάπηκαν τα κλειδιά αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από αυτό, και το οποίο στη συνέχεια κλάπηκε.

Στις 30 Οκτωβρίου 2017, γύρω στις 4.00 π.μ. ένα πρόσωπο μετέβη με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε πρατήριο καυσίμων σε κοντινή απόσταση από όπου αυτό είχε κλαπεί και προσπάθησε να παραβιάσει το χρηματοδέκτη αγοράς καυσίμων του πρατηρίου, προκαλώντας ζημιά στο χρηματοδέκτη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τον παραβιάσει και εγκατέλειψε τη σκηνή με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο.

Στις 14 Νοεμβρίου γύρω στις 5.50 π.μ, διαπιστώθηκε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε εκ νέου απόπειρα κλοπής από τον κλειδωμένο χρηματοδέκτη του συγκεκριμένου πρατηρίου καυσίμων.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X