ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται στις 11 Μαρτίου το νέο, αδιάβροχο Samsung Galaxy S7

Aυτό είναι το καλύτερο Galaxy που φτιάχτηκε ποτέ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Galaxy S7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου σε δυο εκδόσεις. Τη βασική με οθόνη 5,1 ιντσών και την έκδοση edge, με τις κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών.

Στην Ελλάδα τα νέα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edge θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα νέα smartphones σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών.

Επιπλέον, όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία στο διάστημα από τις 22/2 - 5/3, θα παραλάβουν το ολοκαίνουργιο smartphone τους στο σπίτι από τις 8 έως και τις 10 Μαρτίου, ενώ όσοι επιλέξουν να παραλάβουν τη συσκευή από το κατάστημα, η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου. Επίσης όλοι όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή, θα λάβουν το Samsung Gear VR για να μπορούν να απολαύσουν το 360º videos και να ταξιδέψουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Αρκεί μόνο να επισκεφθούν την σελίδα www.samsung.gr/S7-VR, να δηλώσουν τα στοιχεία τους και το Gear VR θα τους αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμούν.

Σχεδιαστικά το S7 θυμίζει το προηγούμενο μοντέλο, με κάποιες μικρές αλλά ουσιαστικές βελτιώσεις. Ο φακός της κάμερας στην πίσω πλευρά εξέχει πλέον ελάχιστα συγκριτικά με το S6. Επίσης, κάποιες σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές στις γραμμές του πλαισίου κάνουν τη συσκευή να κάθεται καλύτερα στο χέρι, ειδικά όταν πρόκειται για το μεγάλο Galaxy S7 edge.

Ένα σημαντικό, νέο χαρακτηριστικό είναι η αντοχή στην επαφή με το νερό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές πιστοποίησης IP68. Ακόμα, το Galaxy S7 διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD μέχρι 200 Gb, κάτι που έλειπε από το S6. Θα διατεθεί επίσης σε δυο εκδόσεις βάσει χωρητικότητας, στα 32 και 64 Gb.

Μεγάλη συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει για τα χαρακτηριστικά της βασικής κάμερας, με τη Samsung να επιλέγει μια λύση που ακολουθείται και σε κάποια νεότερα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών. Μεγαλύτερο διάφραγμα (f1.7 από f1.9) και βελτιωμένος φακός που συλλαμβάνει 25% περισσότερο φως, αλλά μικρότερος σε ονομαστική χωρητικότητα αισθητήρας, στα 12 από τα 16 Mpixels, για τον περιορισμό του θορύβου ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η Samsung ονομάζει αυτό το σύστημα «Dual Pixel Sensor», υποστηρίζοντας ότι έχει καταφέρει να αυξήσει των αριθμό των pixels στο καρέ κατά 56%.

Μεγαλύτερο διάφραγμα (f1.7) έχει και ο φακός της μπροστινής κάμερας, με αισθητήρα 5 Mpixels.

Η Samsung ρίχνει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στο κομμάτι του gaming και τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας, καθώς βλέπει ότι το 70% του τζίρου των εφαρμογών προέρχεται από τις αγορές παιχνιδιών. Έτσι, τα Galaxy S7 ενσωματώνουν 4 Gb RAM, 30% ταχύτερο επεξεργαστή και 64% ταχύτερη GPU. Θα κυκλοφορήσουν όπως και τα προηγούμενα μοντέλα με δύο διαφορετικούς επεξεργαστές. Ακόμα, ενσωματώνουν σύστημα υγρόψυξης, για τον περιορισμό του φαινομένου υπερθέρμανσης της συσκευής.

Η οθόνη είναι η γνωστή quad HD Super AMOLED (2560x1440p), με την υποστήριξη λειτουργίας «Always On» για τη συνεχή προβολή βασικών πληροφοριών, χωρίς να επηρεάζεται ουσιαστικά η αυτονομία. Το S7 έχει μπαταρία 3.000 mAh και το S7 edge 3.600 mAh. Και τα δυο υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση -και ασύρματα.

Τα νέα Galaxy S είναι LTE Cat 9, φτάνοντας σε ταχύτητες σύνδεσης τα 450 (download) και 50 Mbps (upload).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση