ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φιλανθρωπική συναυλία «Αγάπη δε, Έχω…» Υπέρ των Παιδιών της Κύπρου

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση:

Η Αστυνομία Κύπρου στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής και κοινωνικής της προσφοράς σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Αγάπη δε, Έχω…», υπέρ των Παιδιών της Κύπρου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημήτριου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου, 2016 και ώρα 20:30 στο αρχαίο θέατρο Κουρίου και σε αυτή θα συμμετάσχουν η Αρχιεπισκοπική Χορωδία Νέων Αμερικής, η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης και οι διακεκριμένοι Κύπριοι καλλιτέχνες Cyprien Katsaris και Μιχάλης Χατζηγιάννης. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στη συναυλία θα παραστούν ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, καθώς επίσης και άλλοι αξιωματούχοι από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Εισιτήρια διατίθενται σε όλους τους Φούρνους «ΖΟΡΠΑ», έναντι του ποσού των €10.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης για την ενίσχυση των απόρων φοιτητών. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X