ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αρνητικό κλείσιμο στο ΧΑ

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 67,20 εκατ. ευρώ

Kathimerini.gr

Σε θέση αναμονής παρέμειναν σήμερα οι επενδυτές με τη προσοχή τους στραμμένη στην σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους θεσμούς για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά και στην αυριανή υποβάθμιση του Ελληνικού χρηματιστηρίου σε αναδυόμενη από ανεπτυγμένη για πρώτη φορά μετά το 2001 από τον αγγλικό οίκο FTSE.

Έτσι στη λήξη των συναλλαγών περιορίσθηκαν οι ενδοσυνεδριακές απώλειες με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης να κλείσει με απώλειες 0,79% και να διολισθήσει στις 567,24 μονάδες.

Ήταν η 2η διαδοχική πτωτική συνεδρίαση για την εβδομάδα που ολοκληρώνεται αύριο και περιλαμβάνει και τη τριπλή λήξη των παραγώγων για τον Μάρτιο. Η αξία των συναλλαγών παρέμεινε σε υποτονικά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 67,20 εκατ. ευρώ.

Σημαντικές απώλειες 6,15% σημείωσε ο τίτλος της Alpha Bank και έκλεισε στο 1,83 ευρώ, ενώ η Eurobank είχε απώλειες 3,96% και διαμορφώθηκε στα 0,825 ευρώ. Η μετοχή του Τιτάνα ενισχύθηκε 2,26% και αναρριχήθηκε στα 18,98 ευρώ, η μετοχή της τράπεζας Πειραιώς κέρδισε 1,13% και έφθασε τα 0,179 ευρώ. Η Εθνική τράπεζα έκλεισε χωρίς μεταβολή στη τιμή της και διαμορφώθηκε στα 0,235 ευρώ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Αγορές: Τελευταία Ενημέρωση

X