ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υποτροφίες από CIIM σε μέλη της ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια λειτουργίας του

Δελτίο Τύπου

To Cyprus International Institute of Management - CIIM, στo πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια λειτουργίας του, προσφέρει 25 υποτροφίες ύψους 3.000 ευρώ σε μέλη των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση.

Με ένα ευρύ φάσμα διακεκριμένων ακαδημαϊκών αλλά και συνεχή προσπάθεια για διασφάλιση και αναβάθμιση της ποιότητας, το MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση του CIIM δίνει την ευκαιρία για εξειδικευμένη κατάρτιση σε θέματα ηγεσίας και διοίκησης.  
Το πρόγραμμα προσφέρεται στα Ελληνικά και είναι αναγνωρισμένο από το ΣΕΚΑΠ, το ΚΥΣΑΤΣ και την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας. Με ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις νέες απαιτήσεις για σκοπούς διορισμού/προαγωγής, το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 ή 2 χρόνια.

Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες «25 χρόνια CIIM» γίνονται δεκτές μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου στο www.ciim.ac.cy ή καλέστε στο 22462246 (Λευκωσία) ή στο 25878782 (Λεμεσός).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X