ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βράβευση του CIM από τα European Business Awards

Ως Εθνικός Πρωταθλητής 2015/2016

Δελτίο Τύπου

Σε μία λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή κ. Ric Todd την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, το Cyprus Institute of Marketing παρέλαβε το βραβείο του ως National Champion 2015/2016 από τα European Business Awards, καθιστώντας το έτσι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για το 2015/2016 και το πρώτο κυπριακό ακαδημαϊκό Ίδρυμα που λαμβάνει τέτοια  κορυφαία διάκριση. Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου, ο κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης (αναπληρωτής γενικός διευθυντής), ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή και αφιέρωσε το βραβείο στις 10.000 απόφοιτους που εμπιστεύτηκαν το CIM τα τελευταία 38 χρόνια.

Ως Εθνικός Πρωταθλητής το CIM θα κληθεί να ανταγωνιστεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τις άλλες νικήτριες επιχειρήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα από τα 10 Ruban d'Honneur Awards.

Από το 2007, τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων έχουν προσδώσει μία νέα διάσταση επιβραβεύοντας στις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της ηπείρου με την προώθηση της επιτυχίας, της καινοτομίας και της ηθικής στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Το 2014, τα European Business Awards έλαβαν πέραν των 24.000 αιτήσεων από οργανισμούς σε περισσότερες από 33 χώρες. Οι συμμετέχοντες αντιπροσώπευαν ένα συνδυασμένο κύκλο εργασιών άνω των €1.000 δισεκατομμυρίων ευρώ (8,23% του ΑΕΠ της Ε.Ε.) *, που απασχολούν πάνω από 2,7 εκατομμύρια άτομα.

«Η απόφαση των European Business Awards έρχεται σαν επιστέγασμα άλλων διεθνών αναγνωρίσεων που προηγήθηκαν και επιβεβαιώνουν το κορυφαίο ακαδημαϊκό επίπεδο του CIM» αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι  «οι φοιτητές/απόφοιτοι του CIM θα μπορούν πλέον να περηφανεύονται ότι ανήκουν σε μία διακεκριμένη ακαδημαϊκή κοινότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Για ακόμα μία φορά, «το σοβαρό έργο που επιτελεί το CIM εδώ και 38 χρόνια επιβραβεύεται από οργανισμούς με παγκόσμιο κύρος.   Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλλει την Κύπρο ακόμα μία φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο» προστίθεται σε ανακοίνωση.

Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ένα πραγματικά ευρωπαϊκό Business School.

Στη φωτογραφία από αριστερά – Άθως Στυλιανού (Managing Partner RSM Cyprus & Greece), Ric Todd (British High Commissioner), Γιάγκος Χατζηγιάννης (Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής CIM), Τάκης Κληρίδης (Πρώην Υπουργός Οικονομικών), Adrian Tripp (CEO, EBA Awards).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση