ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram η Emirates

Καθορίζει το δρόμο για τα εμπορικά ονόματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δελτίο Τύπου

Η Emirates συνεχίζει να έρχεται σε επαφή με τους θαυμαστές της από όλες τις γωνιές του κόσμου, καθώς γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που φτάνει το πολυπόθητο ορόσημο του ενός εκατομμυρίου ακολούθων στο Instagram. Το αξιοσημείωτο επίτευγμα θέτει την Emirates ως το μεγαλύτερο εμπορικό όνομα μεταφορέα στη δημοφιλής πλατφόρμα διαμοιρασμού φωτογραφιών και βίντεο.  

Πρόσφατα αναγνωρισμένη ως το πιο πολύτιμο εμπορικό όνομα αεροπορικής εταιρείας, η Emirates εγκαινίασε το προφίλ της στο Instagram, το Νοέμβριο 2013. Σε λιγότερο από τρία χρόνια, το ποικίλο και ενδιαφέρον περιεχόμενο της αεροπορικής εταιρείας στο Instagram έχει δημιουργήσει πάνω από 5,8 εκατομμύρια likes και σχόλια. Από τον αθλητισμό, τον τρόπο ζωής και τα ταξίδια, την περιπέτεια και το φαγητό, η Emirates χρησιμοποιεί το μέσο για να μοιραστεί οπτικές ιστορίες, που ενσαρκώνουν το τί συμβολίζει το εμπορικό όνομα: συνδέοντας τους ανθρώπους με αυτό που αγαπούν. Δημιουργικές ενεργοποιήσεις όπως η εξαιρετικά δημοφιλής καμπάνια “Emirates Cabin Crew Instagrammers” - όπου έξι μέλη της κοσμοπολίτικης κοινότητας του πληρώματος θαλάμου επιβατών της αεροπορικής εταιρείας ανέλαβαν αποκλειστικά μέσω του Emirates Instagram να επιδείξουν τη ζωή τους, τα ταξίδια και τις εμπειρίες τους – δημιουργώντας πάνω από 1 εκατομμύριο likes και σχόλια σε λιγότερο από δύο μήνες.

«Όπως λέει και το παλιό ρητό, μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Το Instagram είναι μια μεγάλη πλατφόρμα όπου μοιραζόμαστε οπτικό περιεχόμενο που δίνει έμπνευση, για τους ανθρώπους μας,  για ενδιαφέρουσες πτυχές των δραστηριοτήτων μας, μέρη για να δείτε, και πράγματα να κάνετε ενώ ταξιδεύετε. Η Emirates έχει αυξήσει οργανικά την ακολουθία στο Instagram της, και είμαστε υπερήφανοι που φτάσαμε το ορόσημο των 1 εκατομμυρίων ακολούθων», δήλωσε ο Μπούτρος Μπούτρος, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing & Brand της Emirates. 

Εκτός από το πρόσφατο Instagram ορόσημο της, η Emirates έχει επίσης γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία που έχει φτάσει τους 500.000 ακόλουθους στο LinkedIn. Αυτό τοποθετεί την αεροπορική εταιρεία ως το εμπορικό όνομα για ταξίδια με τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο στο επαγγελματικό δίκτυο κοινωνικών μέσων δικτύωσης, καθώς και το εμπορικό όνομα με τους περισσότερους ακόλουθους στη Μέση Ανατολή. Με ένα συνδυασμένο μέγεθος της κοινότητας πάνω από 11 εκατομμυρίων χρηστών σε Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ και Instagram, η Emirates έχει θέσει τον πήχη για συναναστροφή, όχι μόνο στην κατηγορία των αεροπορικών εταιρειών, αλλά και μεταξύ άλλων lifestyle εμπορικών ονομάτων.

«Το αυξανόμενο κοινό μας που συναναστρέφεται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αντικατοπτρίζει τη βαθιά ριζωμένη σύνδεση που οι πελάτες και θαυμαστές μας έχουν με το εμπορικό όνομα της Emirates. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους θαυμαστές μας για την υποστήριξή τους. Θα εργαστούμε σκληρά για να συνεχίσουμε να τους εκπλήττουμε και τους ευχαριστούμε με συναφής, διασκεδαστικές, και εμπνευσμένες πρωτοβουλίες,» πρόσθεσε ο Boutros.

Για να ευχαριστήσει τους 1 εκατομμύριο ακόλουθους της στο Instagram, η Emirates έχει ξεκινήσει ένα παγκόσμιο διαγωνισμό στο Instagram που θα διαρκέσει 1 μήνα με αεροπορικά εισιτήρια και τσάντες με δώρα. Για να συμμετάσχουν, οι χρήστες πρέπει να ανεβάσουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο Instagram με την Emirates, χρησιμοποιώντας το hashtag #ILoveEmirates και γράφοντας @emirates για μια ευκαιρία να κερδίσουν διπλά εισιτήρια στην Οικονομική Θέση σε ένα από τους 150 προορισμούς της Emirates, ή μια από τις πέντε τσάντες με προϊόντα και εμπορεύματα από το επίσημο κατάστημα της Emirates.  

Ακολουθήστε την Emirates στο:

Instagram στο https://www.instagram.com/emirates/
Facebook στο http://www.Facebook.com/emirates
Twitter στο http://www.Twitter.com/emirates
Google+ στο Google.com/+emirates
Youtube στο Youtube.com/emirates
Linkedin στο Linkedin.com/company/emirates

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση