ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Oneworld: Επαγγελματικές υπηρεσίες για ΗΑΕ

Η χώρα παρέχει πλήρη απαλλαγή από προσωπικές και εταιρικές φορολογίες

Δελτίο Τύπου

Ο όμιλος Oneworld ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων (boutique) επαγγελματικών υπηρεσιών σε διεθνείς πελάτες, θεσμικούς και ιδιώτες. Προσφέρει ευρύ φάσμα οικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν υπηρεσίες σύστασης και διαχείρισης εταιρειών, εμπιστευμάτων (trusts), ιδιωτικών ταμείων (private funds), νομικές, συμβουλευτικές, διεθνείς φορολογικές και εταιρικές υπηρεσίες.

Η ΟΜΕ αποτελεί μία «όαση» για διεθνείς πελάτες, οι οποίοι προσβλέπουν στο να χρησιμοποιήσουν τα φορολογικά πλεονεκτήματα και διευκολύνσεις που προσφέρουν τα ΗΑΕ, ως Διεθνές Οικονομικό Κέντρο (International Financial Centre).

Πιο συγκεκριμένα, η χώρα παρέχει πλήρη απαλλαγή από προσωπικές και εταιρικές φορολογίες, τη δυνατότητα εξασφάλισης φορολογικής έδρας (tax residence) για εταιρείες/ιδιώτες και οικονομικής οντότητας (economic substance). Επίσης, έχει συμφωνήσει διακρατικές συμφωνίες αποφυγής διπλής φορολογίας (double tax treaties) με περίπου 80 χώρες και είναι, επίσης, δυνατή η μεταφορά έδρας (redomiciliation) στο Ντουμπάι για εταιρείες που θέλουν να διατηρήσουν την οντότητά τους, αλλά επιθυμούν τη μεταφορά των δραστηριοτήτων σε πιο φιλικό φορολογικό κέντρο και λιγότερο κόστος.

Η εταιρεία μας στο Ντουμπάι έχει τη δυνατότητα να συμβουλεύσει τους πελάτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα φορολογικά και άλλα πλεονεκτήματα που παρέχουν τα ΗΑΕ για την επίτευξη των στόχων τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X