ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Deloitte και iph στο πελατολόγιο της Kaniklides Archiving Services

Δελτίο Τύπου

Συνεχή ανάπτυξη παρουσιάζει το πελατολόγιο της εταιρείας Kaniklides - Storage Archiving and Scanning Services που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για διαχείριση, ψηφιοποίηση και φύλαξη αρχειακού υλικού.

 

Μπαίνοντας δυναμικά στο 2016, η Kaniklides έχει εντάξει στο πελατολόγιο της και εξυπηρετεί επίσημα την εταιρεία Deloitte, ένα παγκόσμιο οργανισμό αφοσιωμένο στην παροχή ποιοτικών ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και τη γνωστή εταιρεία εισαγωγής και παγκύπριας διανομής iPH (Ιάκωβος Φωτιάδης Foodstuff Suppliers Ltd).

 

Το πελατολόγιό της Kaniklides περιλαμβάνει εταιρείες και οργανισμούς υψηλού κύρους, μεταξύ των οποίων οι: Τράπεζα Κύπρου, Δικηγορικά Γραφεία Πελαγίας Χριστοδούλου και Βράχας, CNP Asfalistiki, CNP Cyprialife, Eurolife, Υδατοπρομήθεια Λευκωσίας, British Airways, Info Credit Group, I.A.S Accounting Services Limited, OneE Trustee Services Limited, Aqua Sol Hotels Public Company και άλλους.

Αναφερόμενος στις νέες συνεργασίες της εταιρείας, ο Γενικός Διευθυντής της Kaniklides κ. Αντρέας Γεωργίου δήλωσε: «Η συνεχής επιχειρηματική ανάπτυξη, με την ένταξη μεγάλων εταιρειών διεθνούς εμβέλειας στο πελατολόγιό μας, είναι ο πυρήνας του επιχειρηματικού μας πλάνου. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που σημαντικοί οργανισμοί όπως την Deloitte και την iPH μας έχουν επιλέξει για να τους παρέχουμε υπηρεσίες.  Με δεδομένο ότι οι κίνδυνοι απώλειας αρχείου είναι ιδιαίτερα σοβαροί, οι εγκαταστάσεις της Kaniklides ανταποκρίνονται στις αυστηρές προδιαγραφές της ΕΕ, Κανονισμός 305/2011 και είναι οι μοναδικές στον κλάδο που τηρούν τους κανονισμούς Περί Πυροπροστασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση