ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Audi A3 Sport Sedan τώρα μόνο 23,900 ευρώ

Είναι ιδανικό για οικογένειες αλλά και γενικότερα για άτομα που ψάχνουν κάτι extra

Δελτίο Τύπου

Παρουσιάστηκαν στα ΜΜΕ την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου τα νέα καταστήματα Selekt, τα οποία έρχονται να ενισχύσουν τη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου C.A.Papaellinas στη λιανική πώληση. 

Η δημιουργία τους βασίζεται σε μια νέα φιλοσοφία αγορών, καθώς προσφέρουν μια γκάμα επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και της οικογένειας του. Πιο συγκεκριμένα, στα καταστήματα διατίθενται προϊόντα εισαγωγής και διανομής του ομίλου όπως επώνυμα προϊόντα ομορφιάς, προϊόντα προσωπικής και βρεφικής φροντίδας, καθώς και ποιοτικά τρόφιμα και ποτά.

Έτσι προκύπτει και η αποστολή των καταστημάτων, που είναι να κάνουν την κάθε μέρα των καταναλωτών λίγο πιο όμορφη, πιο νόστιμη και πιο απλή, μέσα από μια μοναδική εμπειρία αγορών. Και αυτό γίνεται, φέρνοντας κοντά τους αγαπημένα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και έχουν διακριθεί τόσο στην τοπική, αλλά και τη διεθνή κοινότητα. 

Στο παρόν στάδιο λειτουργούν δύο καταστήματα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό, τα οποία χαρακτηρίζει η απλή διαρρύθμιση, ο μοντέρνος σχεδιασμός, το όμορφο περιβάλλον, η ευρεία γκάμα προϊόντων και βεβαίως, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει ως κύριο μέλημα του την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε, σύντομα οι καταναλωτές θα μπορούν να ψωνίζουν και on-line μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Selekt. 

Τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος C.A.Papaellinas, έχει ήδη αναπτύξει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο λιανικής πώλησης πέραν των 30 καταστημάτων σε όλη την Κύπρο, το οποίο περιλαμβάνει τα καταστήματα Beauty Line, Yves Rocher, Holland & Barrett, Selekt και Make-up Studio. Αυτή τη στρατηγική ανάπτυξης έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω, η νέα κάρτα πιστότητας του ομίλου Benefits  η οποία αντικαθιστά την κάρτα Beauty Line και προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και οφέλη στους κατόχους της. 

Τέλος, με τη νέα κάρτα πιστότητας Benefits αλλά και με την ταυτόχρονη ανάπτυξη των καταστημάτων, δίνεται η δυνατότητα στον όμιλο να έρθει ακόμη πιο κοντά στους καταναλωτές και να απευθυνθεί στοχευμένα σε αυτούς, επιβραβεύοντας τους παράλληλα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση