ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Blue Air: «Πάμε ξανά στα θαύματα» - Πτήση Αγάπης

Διπλασιάζει το ποσό που θα μαζευτεί για την εντατική του Μακάρειου Νοσοκομείου νεογνών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Η αεροπορική εταιρεία Blue Air και ο σύνδεσμος Μωρά-θαύματα, μέσα στα πλαίσια κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, διοργανώνουν τη φιλανθρωπική πτήση αγάπης προς τη Ρόδο, με προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τσαμπίκας, με χορηγούς επικοινωνίας το Love FM 100.7 και την «Καθημερινή». 

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, τονίστηκε ο σκοπός της πτήσης αυτής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου 2016 με το σλόγκαν «Πάμε ξανά στα θαύματα». Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της μονάδας εντατικής του Μακάρειου Νοσοκομείου νεογνών και πρόωρων μωρών, με την αγορά ενός αναπνευστήρα.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής Marketing του ομίλου SPP MEDIA Δημήτρης Δημητρίου, αφού ευχαρίστησε την αεροπορική εταιρεία Blue Air για τη στήριξη της σε αυτή την πρωτοβουλία, ανέφερε πως «όταν μας παρουσιάστηκε από την κ. Στέλλα Κυριακίδου, με τον πιο γλαφυρό τρόπο το τι γίνεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο και ποιος είναι ο ρόλος του νεοσύστατου οργανισμού Μωρά Θαύματα, αύξησε την ενέργεια μας για την υλοποίηση της πτήσης αυτής».

Ο κ. Δημητρίου σημείωσε παράλληλα τον συμβολισμό του προσκυνήματος στην Παναγία Τσαμπίκα, η οποία βοηθά στην τεκνοποίηση και υπογράμμισε τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης ως αναμεταδότες των θετικών ειδήσεων. Όπως είπε, «πιστεύω πως ο δικός μας ρόλος είναι να προβάλουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και τέτοιες κινήσεις».

Εκ μέρους της Blue Air, ο κ. Ορθοδόξου Πρόεδρος της Orthodoxou Aviation Ltd, εξέφρασε τη χαρά του για την υλοποίηση αυτής της πτήσης, τονίζοντας τη δέσμευση της Blue Air να συνεχίζει να εκπληρώνει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό την πάγια δέσμευση της, να προσφέρει στην κοινωνία και τους ανθρώπους της Κύπρου, καθώς και να παρέχει τα μέγιστα δυνατά στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ευχαρίστησε δε, την Στέλλα Κυριακίδου πρόεδρο του συνδέσμου Μωρά θαύματα, αλλά και τον ίδιο τον σύνδεσμο για την ευκαιρία που έδωσε στην εταιρεία για τη συμμετοχή τους σε αυτό τον σκοπό, τους χορηγούς επικοινωνίας, αλλά και τους υποστηρικτές της όλης προσπάθειας.

Constantinescu: Η Blue Air θα διπλασιάσει το ποσό

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air κ. Constantinescu, ανέφερε πως «σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να προσφέρουμε», ανακοινώνοντας πως η Blue Air θα διπλασιάσει το σύνολο του ποσού από τους επιβάτες που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση.

Τονίζεται δε ότι πρόθεση της πτήσης αυτής είναι να μαζευτούν, όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και ως εκ τούτου η ενδεικτική τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 150 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των φόρων.
Ο κ. Constantinescu σημείωσε επίσης, πως τέτοιες πρωτοβουλίες θα υπάρξουν και στο μέλλον. «Για μας είναι μόνο η αρχή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα Στέλλα Κυριακίδου ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντική η αγορά του αναπνευστήρα, λέγοντας πως πρέπει να βοηθήσουμε τα πρόωρα μωρά να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Ο σύνδεσμος Μωρά θαύματα δημιουργήθηκε για ένα και μοναδικό σκοπό, να ενισχύουμε την μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου, με στόχο να δημιουργηθεί μια νέα μονάδα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε ώστε να υπάρχει και πιο σύγχρονος εξοπλισμός», είπε.

Η . Κυριακίδου ευχαρίστησε τη Blue Air, που αγκάλιασε και πίστεψε σ’ αυτή τη προσπάθεια, τον κ. Ορθοδόξου, αλλά και τον Love Fm 100.7 και την «Καθημερινή», που προβάλλουν αυτά τα θέματα.

«Μαζί πραγματικά μπορούμε να κάνουμε θαύματα», είπε τέλος.

Υποστηρικτές της όλης προσπάθειας είναι η Hermes Airport, η Orthodoxou Aviation Ltd, η Swissport,η Plane Catering και η Destination One.
Η αγορά των εισητηρίων και κρατήσεις, μπορεί να γίνεται στο τηλεφωνικό κέντρο της Orthodoxou Aviation Ltd στην Κύπρο στο 22755300.

Ανακοίνωση νέου προορισμού από την Blue Air

Η Blue Air με αφορμή τη διάσκεψη τύπου ανακοίνωσε, ότι για την περίοδο του καλοκαιριού με την αγορά κα δεύτερού αεροσκάφους, θα γίνονται πτήσεις με προορισμός το Λονδίνο. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 25 Απριλίου.
«Ευελπιστούμε ότι σιγά σιγά θα πείσουμε την Blue Air ότι αξίζει τον κόπο να επενδύσει ακόμη περισσότερο στην Κύπρο, με περισσότερα αεροπλάνα», ανάφερε τέλος ο κ. Ορθοδόξου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση