ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κορυφαίοι Διαχειριστές Κεφαλαίων παρουσίασαν ευκαιρίες και κινδύνους

Οι παρουσιάσεις έγιναν από την Eurobank Asset Management και από τους διεθνείς οίκους

Δελτίο Τύπου

Παρουσιάσεις κορυφαίων Διαχειριστών Κεφαλαίων για τις ευκαιρίες και τους κινδύνους στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ιδιώτες και θεσμικοί πελάτες της Eurobank Κύπρου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Τράπεζα την Τρίτη 19 Απριλίου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα παρουσιάσεις έγιναν από την Eurobank Asset Management και από τους διεθνείς οίκους (αλφαβητικά): Amundi, Pictet, PIMCO και Pioneer.

Ανώτερα εξειδικευμένα στελέχη των επενδυτικών οίκων που συνεργάζονται με τον όμιλο Eurobank για πολλά χρόνια ανέπτυξαν τις εκτιμήσεις τους για τη διεθνή οικονομική συγκυρία, με την παρατεταμένη περίοδο χαμηλών επιτοκίων και άλλες προκλήσεις που παρουσιάζονται, τους επενδυτικούς κινδύνους και τις συνέπειες στα επενδυτικά κεφάλαια των επενδυτών. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, αναφέρθηκαν στη σημασία της συνεχούς παρακολούθησης των δεδομένων, των ευκαιριών και των κινδύνων που κρύβουν οι αγορές έτσι ώστε να γίνονται κατά το δυνατόν καλύτερες διεθνείς επενδυτικές τοποθετήσεις. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν και ερωτήσεις στα στελέχη των επενδυτικών οίκων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Αντώνης Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής, Wealth Management της Eurobank Κύπρου, ενώ συντονιστής ήταν ο κ. Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Head Institutional Clients, Wealth Management της Eurobank Κύπρου.

Η Eurobank έχει υιοθετήσει από το 2007 τη στρατηγική της Ανοιχτής Αρχιτεκτονικής, διαθέτοντας στους πελάτες του Wealth Management αμοιβαία κεφάλαια και άλλα επενδυτικά σχέδια συλλογικής διαχείρισης κορυφαίων διεθνών διαχειριστών.

Οι υπηρεσίες Wealth Management της Eurobank Κύπρου έχουν στόχο να προστατεύσουν και να αυξήσουν την περιουσία των πελατών τους σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο και εγχώριο περιβάλλον, βελτιώνοντας διαρκώς την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, δίνοντας πρόσβαση σε ένα πλήρες εύρος επιλογών σε παγκόσμιο επίπεδο και αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και ένα ικανό, εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Eurobank Κύπρου έχει βραβευτεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ως ο καλύτερος και πιο πετυχημένος οργανισμός στον τομέα του Wealth Management στην Κύπρο από έγκριτα διεθνή περιοδικά και άλλους οργανισμούς, όπως το Euromoney και International Finance Magazine.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση