ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα STARBUCKS® λανσάρουν νέες συσκευασίες

Οι παγωμένοι καφέδες φέρουν ανανεωμένα και πιο περίτεχνα σχέδια στη συσκευασία τους

Δελτίο Τύπου

Τα Starbucks λανσάρουν νέες συσκευασίες για τη σειρά έτοιμων παγωμένων καφέδων, που είναι διαθέσιμοι σε υπεραγορές, minimarket, φούρνους και περίπτερα. Οι παγωμένοι καφέδες, παλαιότερα γνωστοί ως Starbucks Discoveries, φέρουν ανανεωμένα και πιο περίτεχνα σχέδιαστη συσκευασία τους, που είναι πιο ευθυγραμμισμένα με το master brand της Starbucks.

Οι αλλαγές στη σειρά έτοιμων καφέδων θα επηρεάσουν και τα ονόματα μερικών εκ των γεύσεων, συμπεριλαμβανομένου και του Seattle Latte που μετονομάζεται σε Caffè Latte,για να εκφράζουν καλύτερα την ταυτότητα του brand της γνωστής αλυσίδας.

Οι συσκευασίες ενσωματώνουν γήινες αποχρώσεις, απαλές υφές και όλα τα χαρακτηριστικά της κάθε γεύσης, αντικατοπτρίζοντας την εμπειρία των καφέδων Starbucks. Για παράδειγμα, το νέο Caramel Macchiato φέρει τη μοναδική γραμμοσκίαση της καραμέλας που χρησιμοποιείται στα καταστήματα Starbucks, ενώ η εικονογράφηση στη συσκευασία του Cappuccino απεικονίζει το γνωστό αφρόγαλα του καπουτσίνο.

Φτιαγμένοι με τον ίδιο 100% καφέ Arabica Espresso Roast που βρίσκει κανείς στα καταστήματα, και αναμειγμένοι με γλυκό, κρεμώδες γάλα, οι έτοιμοι παγωμένοι καφέδες Starbucks αποσκοπούν στο να δώσουν μια ποιοτική επιλογή στους λάτρεις του καφέ και εκτός των καταστημάτων, προσφέροντας την τέλεια εναλλακτική σε πολυάσχολους καταναλωτές on-the-go.

Ο Patrik Lundell, Διευθυντής Ανάπτυξης Καναλιών Πώλησης της Starbucks Coffee Company EMEA, δήλωσε για τις νέες συσκευασίες:«Η σειρά έτοιμων παγωμένων καφέδων Starbucks αντανακλά πλέον μέσω της νέας εμφάνισής της τη μοναδική εμπειρία των καφετεριών Starbucks. Με τις νέες συσκευασίες θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω την ποιότητα, το πάθος για τον καφέ και τη μαεστρία του καβουρδίσματος που μόνο τα Starbucks μπορούν να προσφέρουν.»

Η σειρά έτοιμων καφέδων Starbucks περιλαμβάνει πέντε απολαυστικές γεύσεις, Caffè Latte, CaramelMacchiato και Cappuccino Skinny Latte, που διανέμονται στην Κύπρο από την ipHIakovos Photiades Food stuff Suppliers Ltd.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση