ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κεντρική Τράπεζα για ανάκληση άδειας της FBME

Η ΚΤ σχολιάζει την απόφαση του Διοικητικό Δικαστηρίου για ανάκληση της άδειας της FBME

ΚΥΠΕ

Mε απόφαση που εξέδωσε στις 19/05/2016, το Διοικητικό Δικαστήριο απέρριψε τη μονομερή αίτηση που υποβλήθηκε στις 22/12/2015 από την FBME Bank Ltd (FBME) για έκδοση προσωρινού διατάγματος με το οποίο να αναστέλλεται η εφαρμογή της απόφασης της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ημερομηνίας 21/12/2015 για ανάκληση της άδειας που είχε χορηγηθεί στην FBME για λειτουργία υποκαταστήματος στην Κύπρο.

Αυτό αναφέρει σε γραπτή της δήλωση, η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Αλίκη Στυλιανού σχολιάζοντας την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου σε σχέση με την ανάκληση της άδειας της FBME Bank Ltd της Τανζανίας για λειτουργία υποκαταστήματος στην Κύπρο.

Η κα. Στυλιανού σημειώνει ότι τo Δικαστήριο στην απόφασή του αναφέρει ότι “η FBME απέτυχε να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της για αναστολή της απόφασης της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου”, ενώ παράλληλα διαπιστώνει ότι, “για σκοπούς εξέτασης της μονομερούς αίτησης, η Κεντρική Τράπεζα εύλογα κατέληξε στην απόφασή της για ανάκληση της άδειας της FBME”.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση