ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι εθελοντές της ΜΤΝ εκπαιδεύουν το κοινό για την ασφάλεια διαδικτύου

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στη σχολή τυφλών και τις ειδικές μονάδες δημοτικών σχολείων

Δελτίο Τύπου

Η ΜΤΝ, για 9η συνεχή χρονιά, διοργανώνει το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care, όπου για 21 συνεχόμενες μέρες, όλο το προσωπικό του ΜΤΝ Group, εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωνικό σκοπό: να κάνει την ποιότητα ζωής στην χώρα που δραστηριοποιείται, καλύτερη! Φέτος, η ΜΤΝ επικεντρώνεται στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση του Cyberbullying. 

Το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care ξεκινά από 1η Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου και συμπεριλαμβάνει αρκετές ενέργειες που συσχετίζονται άμεσα με τη σωστή χρήση του διαδικτύου καθώς επίσης συνεισφέρει και στην ενίσχυση με τεχνολογικό εξοπλισμό τη σχολή τυφλών και τις ειδικές μονάδες δημοτικών σχολείων. 

Τα 21 Days of Y’ello Care ξεκινούν με ποδηλατική διαδρομή από τον Εναέριο στη Λεμεσό η οποία θα καταλήξει στα κεντρικά γραφεία της ΜΤΝ στη Λευκωσία. Για κάθε άτομο που θα συμμετάσχει στην ποδηλατική διαδρομή, η ΜΤΝ συνεισφέρει €100 σε τεχνολογικό εξοπλισμό για τη σχολή τυφλών και τις ειδικές μονάδες δημοτικών σχολείων.

Εκτός από την ποδηλασία, ομάδες εργαζόμενων της ΜΤΝ θα επισκέπτονται κατά τη διάρκεια των 21 Days of Y’ello Care ειδικές σχολές και τμήματα στήριξης μαθητών για να ενημερώνουν τα παιδιά για θέματα που αφορούν τη σωστή χρήση του διαδικτύου, αποφυγή κινδύνων, καθώς και πως να προστατεύονται και να αντιμετωπίζουν το cyberbullying.

Στις 24 Ιουνίου για την τελετή λήξης των 21 Days of Y’ello Care, η ΜΤΝ οργανώνει μια μέρα γεμάτη παιχνίδια, φαγητό, live link και έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε εθελοντές της ΜΤΝ και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Όλα τα έσοδα από την MTN Fun Day θα δοθούν στη σχολή τυφλών και τις ειδικές μονάδες δημοτικών σχολείων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X