ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ισχυροί δεσμοί PwC Κύπρου και πρώην μελών

Η PwC Κύπρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά μια εκδήλωση προς τιμή των πρώην στελεχών της

Δελτίο Τύπου

Η PwC Κύπρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά μια εκδήλωση προς τιμή των πρώην στελεχώντης,την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις νέες εγκαταστάσεις του οργανισμού. Η εκδήλωση εντάσσεται στο νέο βελτιωμένο alumni programme που εγκαινίασε πρόσφατα η PwC Κύπρου και στοχεύει στη συχνή επικοινωνία αλλά και στην επαγγελματική συνεργασία μεταξύ των υφιστάμενων και πρώην στελεχών του οργανισμού.

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, Ευγένιος Ευγενίου, τόνισε τη μεγάλησημασία που αποδίδει ο οργανισμός στα πρώην μέλη του, καθώς πρόκειται, όπως είπε, για ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον οργανισμό και έχουν σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες του.

Συνεχίζοντας ο κ. Ευγενίου υπογράμμισε πως απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους alumni της PwC να παραμείνουν μέρος της κοινότητας της, κρατώντας τους σε επαφή με πρώην συναδέλφους και φίλους, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και προγραμμάτων επαγγελματικής δικτύωσης. «Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουν να είναι μέρος του οργανισμού και βασικό συστατικό του μέλλοντός του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξή του. Παράλληλα, μέσω του νέου αυτού προγράμματος, θα μπορούν να ενημερώνονται για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την PwC Κύπρου» σημείωσε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της PwC Κύπρου δίνοντας την ευκαιρία στα πρώην στελέχη να δουν από κοντά την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του οργανισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X