ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Τρ. Κύπρου παρουσίασε σχέδιο επιβράβευσης κατόχων καρτών

Πρόκειται για το 2ο σχέδιο επιβράβευσης καρτών μέσα σε δύο μήνες

ΚΥΠΕ

Η Τράπεζα Κύπρου παρουσίασε την Τρίτη σχέδιο επιβράβευσης κατόχων καρτών στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής της για αναβάθμιση των προνομίων που απολαμβάνουν οι πελάτες κάθε φορά που χρησιμοποιούν κάρτα της Τράπεζας στις καθημερινές τους αγορές.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι το σχέδιο `Ανταμοιβή` είναι το δεύτερο σχέδιο επιβράβευσης καρτών που ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου σε διάστημα λιγότερο των δυο μηνών. Τον Απρίλιο είχε ανακοινωθεί και το Σχέδιο Υπεραγορών American Express μέσω του οποίου οι πελάτες έχουν επιστροφή χρημάτων υπό μορφή δωροεπιταγής, η οποία εξαργυρώνεται με δωρεάν ψώνια στην υπεραγορά της επιλογής τους.

Στο "Ανταμοιβή" συμμετέχουν όλες οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου (Visa, MasterCard , American Express, πιστωτικές ή χρεωστικές, προσωπικές ή Εταιρικές) καθώς και περισσότερες από 140 επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο.

Με κάθε συναλλαγή στις επιχειρήσεις αυτές, οι πελάτες κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Κύπρου λαμβάνουν αυτόματα βαθμούς, τους οποίους έχουν τη δυνατότητα στη συνέχεια να εξαργυρώσουν και πάλι στις επιχειρήσεις αυτές.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για το υπόλοιπο βαθμών τους στο απόκομμα της απόδειξης τους, στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σχέδιο ανταμοιβή (www.antamivi.com.cy) και στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Κάθε 100 βαθμοί που συγκεντρώνει ένας πελάτης, αντιστοιχούν σε €1 ανταμοιβής.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Χάρης Πουαγκαρέ μιλώντας σε Διάσκεψη Τύπου ανέφερε πως το «Σχέδιο Ανταμοιβή» αποτελεί στρατηγικά εξαιρετικά σημαντικό σχέδιο για την Τράπεζα καθώς για πρώτη φορά συγκεντρώνεται η επιβράβευση των πελατών με όλες τις κάρτες τους σε ένα σχέδιο, με τη συμμετοχή πέραν των 140 επιχειρήσεων.

O Διευθυντής της Υπηρεσίας Καρτών Τράπεζας Κύπρου Στέλιος Τραχωνίτης μιλώντας στη Διάσκεψη Τύπου ανέφερε ότι το νέο Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών Ανταμοιβή, προσφέρει μια νέα εμπειρία αγοράς σε όλους τους πελάτες κατόχους καρτών μας, ανταμείβοντας τους επιπρόσθετα με βαθμούς στις καθημερινές τους συναλλαγές σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση