ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στρατηγική συνεργασία ARGOSY με Μ. Π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Από την 1η Ιουνίου 2016, μπήκε σε ισχύ

Δελτίο Τύπου

Από την 1η Ιουνίου 2016, μπαίνει σε ισχύ η νέα στρατηγική συνεργασία της εμπορικής εταιρείας Argosy Trading Company Ltd (ARGOSY) με την εταιρεία Μ.Π. Θεοδώρου (Βιομηχανία Άλατος) & ΣΙΑ ΛΤΔ (Sailor Salt). Η συνεργασία αυτή επιτεύχθηκε μετά την απόφαση της Μ.Π. Θεοδώρου να αναθέσει την ευθύνη διανομής των προϊόντων της στην ARGOSY, έχοντας γνώμονα πάντα την πολιτική της εταιρείας που αφορά την παραγωγή και παροχή τροφίμων σταθερά υψηλής ποιότητας, καθώς και το σεβασμό στον πελάτη και την εξυπηρέτηση των αναγκών και απαιτήσεων του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Η απόφαση για τη στρατηγική αυτή συνεργασία λήφθηκε με γνώμονα την πίστη στις αξίες της εταιρείας μας, οι οποίες 34 χρόνια από την ίδρυση της ενδυναμώνονται και συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών μας», ανέφερε σχετικά ο κ. Παρασκευάς Θεοδώρου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Μ.Π. Θεοδώρου.

Η εταιρεία ARGOSY κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της εμπορίας-διανομής, ανάμεσα σε άλλα, ειδών διατροφής παγκύπρια, ενώ οι πωλήσεις της αντιπροσωπεύουν περίπου το 5% του συνόλου των επιχειρήσεων τροφίμων. Το δίκτυο διανομής της ARGOSY φτάνει άμεσα σε 2000 καταστήματα - υπεραγορές , σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία και καταστήματα (περίπτερα, αρτοποιεία κλπ) - που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 95 % του συνόλου των συναλλαγών πωλήσεων.

Η ARGOSY διαχειρίζεται προϊόντα ποιότητας των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων, τα περισσότερα από τα οποία κατέχουν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, στην αντίστοιχη κατηγορία τους, στην αγορά . Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει εμπορικά σήματα όπως Activia, AIRWICK, Dettol, Elite, Energizer, Findus, Galaxy, Hawaiian Tropic, Καλλιμάνης, Kellogg`s Special K, Jacobs, Libresse, Libero, Mars, Melissa, Oreo, Pedigree, Philadelphia, Philips, Rickmers Bali, Tena, Vanish, Veet, Whiskas, Wilkinson, Zewa, 3M Scotch Brite, 7days, DODONI κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση