ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διεύρυνση επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου-Ουκρανίας

Η αποστολή έγινε στο πλαίσιο των ενεργειών μεταξύ των Επιμελητηρίων και Eurochambers

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας της Ουκρανίας που επισκέφτηκε την Κύπρο μεταξύ 12 και 16 Ιουνίου 2016.

Η επιχειρηματική αποστολή διοργανώθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών μεταξύ των Επιμελητηρίων και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων EUROCHAMBERS.

Οι επιχειρήσεις που αποτελούσαν την αποστολή προέρχονταν από τον τομέα των γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, καθώς επίσης του τομέα του τουρισμού και των κατασκευών.

Στο πρόγραμμα της αποστολής περιλαμβάνονταν επισκέψεις σε μεταποιητικές βιομηχανίες, ξενοδοχειακές μονάδες, στη Μαρίνα Λεμεσού, καθώς σε άλλους χώρους εμπορικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης επαφές των μελών της αποστολής με μέλη των επιμελητηρίων  στη Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο και υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Λάρνακας και του Επιμελητηρίου του Ντόνετσκ.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα πολύ φιλικό και επαγγελματικό κλίμα, θέτοντας τις βάσεις για συνέχιση των επαφών, που θα βοηθήσουν την προσπάθεια για περαιτέρω αύξηση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών και την περαιτέρω σύσφιγξη και ενίσχυση των φιλικών δεσμών που υπάρχουν μεταξύ της Κύπρου και της Ουκρανίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X