ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Etihad Airways γιόρτασε τα 7 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο

Η εταιρεία διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας

Δελτίο Τύπου

Τα 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Κύπρο γιόρτασε η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Η Etihad Airways ξεκίνησε τις πτήσεις της από και προς τη Λάρνακα τον Ιούνιο του 2009, πραγματοποιώντας τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Για να γιορτάσει την επέτειο της ένταξης της Κύπρου στο πτητικό της πρόγραμμα, η εταιρεία διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας, με καλεσμένους το προσωπικό της εταιρείας, συνεργάτες αλλά και πελάτες που βρέθηκαν εκεί λίγο πριν την αναχώρησή τους για το Άμπου Ντάμπι.

Ο κ. AbdelrahmanAlSuwaidi, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways στην Κύπρο, δήλωσε: «Στα επτά χρόνια δυναμικής παρουσίας μας στην Κύπρο, έχουμε πετύχει σημαντικούς στόχους και έχουμε αναπτύξει καίριες συνεργασίες με τον εγχώριο ταξιδιωτικό κλάδο. Όλα αυτά τα χρόνια η Etihad Airways έχει αποδείξει τη δέσμευσή της για διαρκή στήριξη και επέκταση των εργασιών της στην Κύπρο, συνδέοντας τη Λάρνακα με το Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των ΗΑΕ, τόσο για επιχειρηματικά ταξίδια, όσο και για αναψυχή. Από το Άμπου Ντάμπι οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να πετάξουν προς 116 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τη Νότιο Αμερική, την Αφρική, την Ασία και τη Αυστραλασία».

Οι πτήσεις της Etihad Airways από τη Λάρνακα προς Άμπου Ντάμπι πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η πτήση EY094 αναχωρεί από Λάρνακα στις 13:15 με άφιξη στο Άμπου Ντάμπι στις 19:15 τοπική ώρα. Για τις πτήσεις από και προς Κύπρο, η Etihad Airways χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 136 επιβατών, με 16 Διακεκριμένες (Business class) και 120 Οικονομικές θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση