ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα ευαίσθητα δόντια πιο λευκά

Η SENSODYNE® αποκαλύπτει το φυσικό λευκό των ευαίσθητων δοντιών

Δελτίο Τύπου

Οι ειδικοί της Sensodyne για την ευαισθησία των δοντιών δημιούργησαν την Sensodyne® True White για να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ευαίσθητα δόντια να τα κάνουν πιο λευκά.

Τουλάχιστον 1 στους 5 ανθρώπους είναι πιθανόν να μην είναι ικανοποιημένος με το χρώμα των δοντιών του. Αλλά στην αναζήτηση για ένα πιο λευκό χαμόγελο, αυτοί που έχουν ευαίσθητα δόντια πολλές φορές θυσιάζουν την ανάγκη για ανακούφιση από τον πόνο και αντικαθιστούν την εξειδικευμένη οδοντόκρεμα για την οδοντική ευαισθησία με μια οδοντόκρεμα λεύκανσης καθημερινής χρήσης η οποία μπορεί να έχει υψηλότερο δείκτη αποτριβής.

Οι επιστήμονες της Sensodyne®, ως ειδικοί στην ευαισθησία των δοντιών, δημιούργησαν μια νέα οδοντόκρεμα, την Sensodyne® True White, μια οδοντόκρεμα λεύκανσης με πολύ χαμηλό δείκτη αποτριβής η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ανακούφιση από την ευαισθησία των δοντιών και να λευκαίνει απαλά τα δόντια, με βούρτσισμα δύο φορές τη μέρα.

Με 10 φορές χαμηλότερο δείκτη αποτριβής σε σχέση με πολλές οδοντόκρεμες λεύκανσης για καθημερινή χρήση, η Sensodyne® True White κλινικά αποδεδειγμένα ανακουφίζει από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην απομάκρυνση των χρωματικών λεκέδων από τα δόντια.

Ένα υγιές και φυσικό λευκό χαμόγελο είναι ολοένα και πιο σημαντικό για εμάς στη Sensodyne – είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς όταν συναντάς κάποιον και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση του ατόμου. Αντικαθιστώντας την εξειδικευμένη οδοντόκρεμα για τα ευαίσθητα δόντια με μια οδοντόκρεμα λεύκανσης καθημερινής χρήσης η οποία μπορεί να έχει υψηλότερο δείκτη αποτριβής, μπορεί να επανέλθει ο πόνος της ευαισθησίας και να προκληθεί περαιτέρω φθορά στις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών.

Η εκτεθειμένη οδοντίνη, η οποία μπορεί να είναι έως δέκα φορές πιο μαλακή από το σμάλτο, είναι πιο ευάλωτη στη φθορά λόγω αποτριβής.

Έρευνες έχουν δείξει πως το βούρτσισμα με μια οδοντόκρεμα με χαμηλό δείκτη αποτριβής όπως είναι η Sensodyne® True White, έχει τόσο ήπια επίπτωση στην εκτεθειμένη οδοντίνη όσο το βούρτσισμα με νερό μετά από 10 μέρες.

Με τη Sensodyne® True White οι άνθρωποι που έχουν ευαίσθητα δόντια δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγουν ανάμεσα στην ανακούφιση από τον πόνο της ευαισθησίας και στο λευκότερο χαμόγελο – τώρα μπορούν να έχουν και τα δύο σε μία οδοντόκρεμα με χαμηλό δείκτη αποτριβής που προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα στα ευαίσθητα δόντια. Αυτό
είναι το αποτέλεσμα της εξειδίκευσης και της αφοσίωσής μας στην επιστήμη.

Η Sensodyne® True White με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα βοηθά στη διατήρηση της υγείας των ούλων, χαρίζει δροσερή αναπνοή και προστατεύει ενάντια στην τερηδόνα.

Ιούνιος 2016, Λευκωσία

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση