ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Carrefour Κύπρου: Δεν επηρεαζόμαστε από τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Η εταιρεία Chris Cash & Carry Ltd αποτελεί ανεξάρτητο νομικό πρόσωπο τονίζει η ανακοίνωση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, στον μεγαλύτερο Όμιλο λιανικού εμπορίου της Ελλάδας, στον Μαρινόπουλο, οι οποίες κορυφώθηκαν την Τρίτη με την αίτηση που υπέβαλε ο Όμιλος για υπαγωγή στο Άρθρο 99, η εταιρεία Chris Cash & Carry Ltd με ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι έχει δική της νομική και λειτουργική αυτοτέλεια και δεν επηρεάζονται με οποιονδήποτε τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναφορικά με όσα δημοσιεύονται για την Μαρινόπουλος ΑΕ στην Ελλάδα, η εταιρεία Chris Cash & Carry Ltd, η οποία δραστηριοποιείται τοπικά στην Κύπρο με τα εμπορικά σήματα καταστημάτων Carrefour και Carrefour Market επισημαίνει ότι η λειτουργία της συνεχίζει απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο. 

Ειδικότερα, η εταιρεία Chris Cash & Carry Ltd αποτελεί ανεξάρτητο νομικό πρόσωπο, έχει τη δική της νομική και λειτουργική αυτοτέλεια. Ως εκ τούτου δεν επηρεάζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο από τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Η εταιρεία Chris Cash & Carry Ltd αποτελεί ηγετική εταιρεία στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρεί 18 καταστήματα και απασχολεί 1170 εργαζόμενους. Παράλληλα, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης πέραν των 150.000 πελατών της (βάσει στοιχείων 2015) και των 270 προμηθευτών της, ενώ εξυπηρετεί και θα εξακολουθεί στο μέλλον να εξυπηρετεί όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις, προς τους προμηθευτές και συνεργάτες της.

Η Chris Cash & Carry Ltd συνεχίζει κανονικά την εύρυθμη λειτουργία της και την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξής της για το 2016, κάτι που είναι ορατό μέσα από την καθημερινή της δραστηριοποίηση στην αγορά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X