ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η RYANAIR γιορτάζει 2 εκατομμύρια επιβάτες στην Πάφο

Η πόλη έχει ήδη ζητήσει από την εταιρεία περισσότερες πτήσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Ryanair γιόρτασε την διακίνηση 2 εκατομμυρίων επιβατών στο αεροδρόμιο της Πάφου, από την πρώτη της πτήση το 2012. Το καλοκαίρι του 2016, η Ryanair θα προσφέρει 9 δρομολόγια από την Πάφο, με καθημερινές συνδέσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας στην διακίνηση 600,000 πελατών και στην στήριξη 450 παράπλευρων θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Πάφου.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου χαιρέτισε το γεγονός και με τη σειρά της ανακοίνωσε:
«Η παρουσία της Ryanair στην Πάφο βοηθά τόσο την τοπική όσο και την παγκύπρια οικονομία ενώ η  δρομολόγηση πτήσεων από χώρες προτεραιότητας σε ολόχρονη βάση είναι μια από τις πλέον ουσιαστικές εξελίξεις. 

Η συνέχιση και η περεταίρω ενίσχυση της δραστηριοποίησης της Ryanair δημιουργεί νέες προοπτικές και αναμένεται να συμβάλει περαιτέρω στην  μείωση της ανεργίας, να απαμβλύνει την εποχικότητα, να αναβαθμίσει το διεθνές κύρος και την θέση της Πάφου.

Κλείνοντας η ΕΤΑΠ Πάφου καλεί την Ryanair να εξετάσει το ενδεχόμενο επέκτασης υφιστάμενων δρομολογίων σε ολόχρονη βάση αλλά και να εξετάσει το ενδεχόμενο εμπλουτισμού του πτητικού προγράμματος με νέες πτήσεις από διάφορα αεροδρόμια που πιστεύουμε υπάρχει επιχειρηματική ευκαιρία  όπως, Einthoven –Ολλανδίας, Beauvais (Paris)-Γαλλίας, Tel Aviv-Ισραήλ, Κοπεγχάγη -Δανίας, Δουβλίνο-Ιρλανδίας    κ.α  

Η ΕΤΑΠ διαβεβαιώνει ότι  μέσα από μια συλλογική προσπάθεια πράττει και θα πράξει ότι είναι δυνατό για ακόμη μια πιο επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Πάφο-Κύπρο.»

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Πάφου της Ryanair για το 2016 θα προσφέρει:

  • 1 αεροσκάφος στην βάση
  • 9 δρομολόγια: Αθήνα (καθημερινό), Βρυξέλλες (1 εβδομαδιαίο), Θεσσαλονίκη (2 καθημερινά)

                         Κάουνας (1 εβδομαδιαίο), Κρακοβία (2 εβδομαδιαία), Λονδίνο Στάνστεντ        

                         (καθημερινό), Ρώμη Τσιαμπίνο (2 εβδομαδιαία),  Στοκχόλμη (1 εβδομαδιαίο),

                         Χανιά (καθημερινό)

  • 600,000 πελάτες ανά έτος
  • 450 παράπλευρες θέσεις εργασίας                         


    Η
    Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair, δήλωσε:

    “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε 2 εκατομμύρια επιβάτες στην Πάφο από την πρώτη μας πτήση το 2012. Ως η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Κύπρου, θα προσφέρουμε φέτος 9 δρομολόγια από την Πάφο, με καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας έτσι στην διακίνηση 600,000 επιβατών ανά έτος και στην στήριξη 450 παράπλευρων θέσεων εργασίας. Παράλληλα, ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερα δρομολόγια και να συμβάλλουμε περεταίρω στην κίνηση και στον τουρισμό της Πάφου.

    Για να γιορτάσουμε την διακίνηση 2 εκατομμυρίων πελατών, απελευθερώνουμε ναύλους από την Πάφο προς τους διεθνείς μας προορισμούς από 23.99€, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 8 Ιουλίου, για ταξίδια τον Σεπτέμβριο και το Οκτώβριο . Καθώς οι χαμηλοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο  www.ryanair.com άμεσα ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.

    Η Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη δήλωσε:

    Από το 2012 το επιβατικό κοινό έχει αγκαλιάσει την δραστηριότητα της Ryanair και σήμερα γιορτάζουν την μεταφορά 2 εκ. επιβατών. Η Hermes Airports καλωσορίζει αυτή την εξέλιξη, και ελπίζουμε ότι η επιτυχία τους θα συνεχιστεί στο μέλλον.




Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X