ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Παλάτι» 9,7 εκατ. πουλά η Τράπεζα Κύπρου

Μέσω της ιστοσελίδας της REMU δέχεται προσφορές για ακίνητα που ελέγχει

Μία έπαυλη αξίας 9.7 εκατ. ευρώ στη λεωφόρο Αμαθούντος στη Λεμεσό διαθέτει προς πώληση η Τράπεζα Κύπρου, μέσω της Μονάδας Διαχείρισης Ακινήτων που δημιούργησε πρόσφατα. Η REMU όπως ονομάζεται, δημιούργησε πρόσφατα δική της ξεχωριστή ιστοσελίδα στην οποία έχει αρχίσει να διαφημίζει ακίνητα που διαθέτει η τράπεζα προς πώληση.

Ξεχωρίζει έπαυλη 454 τ.μ. στο έργο The Residence, η οποία είναι ανεπτυγμένη σε έκταση 1095 τ.μ.. Στο ίδιο έργο, διατίθεται προς πώληση και άλλη έπαυλη αξίας 5.7 εκατ. ευρώ και αριθμός διαμερισμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα ακίνητα, πωλούνται με τη διαδικασία της υποβολής προσφορών. Η τράπεζα θα δέχεται προσφορές μέχρι τις 21 Αυγούστου. Σημειώνεται πως είναι διατεθειμένη να καταβάλει προμήθεια εάν η πράξη ολοκληρωθεί μέσω μεσιτικού γραφείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έργο The Residence αναπτύχθηκε από γνωστό Όμιλο εταιρειών ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο του εμπορίου και κάποια από τα ακίνητα που περιλαμβάνει κατέληξαν στην τράπεζα μέσω της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του δανεισμού της. Σημειώνεται πως πλείστα των ακινήτων είχαν πωληθεί προηγουμένως από την ίδια την εταιρεία. 

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση