ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το 3ο Φόρουμ Νεολαίας ΕΚΝ Κύπρου στις 29 - 31 Ιουλίου

Το φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων ΕΚΝ Κύπρου σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (ΕΚΝ) Κύπρου φιλοξενεί το 3ο Φόρουμ Νεολαίας μεταξύ 29 και 31 Ιουλίου 2016. Το ΕΚΝ Κύπρου, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, αποσκοπούν στο να προσφέρουν την ευκαρία στους νέους της Κύπρου να ενταχθούν στο δίκτυο του ΕΚΝ και να κερδίσουν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΚΝ Κύπρου: www.eypcyprus.com

Το 3ο Φόρουμ Νεολαίας θα φιλοξενήσει 90 συμμετέχοντες οι οποίοι θα λάβουν μέρος στα τρία κύρια μέρη κάθε συνεδρίου: τις Ομαδικές Δραστηριότητες, Εργασία σε Επιτροπές και την Γενική Συνέλευση. Τα πρώτα δύο μέρη του συνέδριου θα πραγματοποιηθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο της Λευκωσίας, ενώ η Γενική Συνέλευση στα Κεντρικά Κτήρια της Τράπεζας Κύπρου.

Το ΕΚΝ Κύπρου θα ήθελε να ευχαριστήσει του χορηγούς και υποστηρικτές του Συνεδρίου για την ευγενή τους συνεισφορά στην πραγματοποίηση του συνεδρίου μας. Θερμές ευχαριστίες απευθύνoνται στην Τράπεζα Κύπρου για την υποστήριξη που προσφέρει στο ΕΚΝ Κύπρου, ως ένας από τους κύριους Συνεργάτες του οργανισμού μας για το έτος, συνεισφέροντας με τον δικό της τρόπο στην συμμετοχή των νέων της Κύπρου στα κοινά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση