ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αποχώρησε από την Ελληνική Τράπεζα ο Αντώνης Ρούβας

Η Τράπεζα έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αντικατάστασής του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε την απόφαση του ανώτατου οικονομικού διευθυντή της κ. Αντώνη Ρούβα να αποχωρήσει από την Τράπεζα για προσωπικούς λόγους. Θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να βρουν αντικαταστάτη.

Η Τράπεζα έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αντικατάστασης του κ. Ρούβα, με τη συνεργασία Διεθνών Οίκων Εξευρέσεως Εργασίας που εξειδικεύονται στην αναζήτηση επαγγελματιών υψηλού επιπέδου. Ο κ. Ρούβας θα παραμείνει στη θέση του και θα συνεχίσει να στηρίζει την Τράπεζα μέχρι να ολοκληρωθεί η αντικατάστασή του, ανακοινώνει η Τράπεζα.

Ο κ. Ρούβας υπηρετεί στην τράπεζα τα τελευταία οκτώ χρόνια και έχει επιτυχώς καθοδηγήσει την Ελληνική Τράπεζα μέσα από την κρίση του 2013. Η Τράπεζα μέσα από την ανακοίνωσή της τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Wake Forest στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική με πτυχίο BSc (High Honours) in Business and Mathematics. Κατέχει τους επαγγελματικούς τίτλους FCA (Institute of Chartered Accountants in England and Wales) και AMCT (Association of Corporate Treasurers, UK).

Έχει ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στον οίκο Price Waterhouse (τώρα PricewaterhouseCoopers) στο Λονδίνο. Εργάστηκε στη συνέχεια για σειρά ετών στην πολυεθνική τράπεζα Credit Suisse σε διάφορες θέσεις αρχίζοντας από τη Σιγκαπούρη και με τελευταίο διορισμό στο Λονδίνο. Από τις αρχές του 2005, ήταν Συνέταιρος στον ελεγκτικό και συμβουλευτικό οίκο KPMG στη Λευκωσία.

Η ανάληψη των καθηκόντων του ως οικονομικού διευθυντή Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας αρχίζει τον Μάρτιο του 2008.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση