ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανακαινισμένο κατάστημα Συνεργατισμού στον Κάτω Πύργο

Χατζηγιάννης: Ενισχύουμε περαιτέρω τη σχέση μας με τις τοπικές κοινωνίες

Δελτίο Τύπου

Ο Συνεργατισμός ενισχύει περαιτέρω τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρεί με τις τοπικές κοινωνίες, εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας την παρουσία του, τόνισε ο γενικός διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης, μιλώντας στα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου, στον Κάτω Πύργο.

Ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι ο Συνεργατισμός ήταν, είναι και θα παραμείνει αναπόσπαστο κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και τον απλό άνθρωπο. Η σημερινή παρουσία μας εδώ, τόνισε ο κ. Χατζηγιάννης, δεν είναι μόνο συμβολική, αποτελεί μέρος της δηλωμένης μας στρατηγικής να στηρίζουμε έμπρακτα όσους αγωνίζονται και επιδιώκουν υπό αντίξοες σε αρκετές περιπτώσεις συνθήκες ένα καλύτερο μέλλον. Ο Κάτω Πύργος, ανέφερε ο κ. Χατζηγιάννης, αποτελεί παράδειγμα υγιούς και ισορροπημένης ανάπτυξης, αφού στηρίζεται τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στις υπηρεσίες.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, ο βουλευτής Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, οι κοινοτάρχες Κάτω Πύργου, Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και Γιαλιάς, ο πρόεδρος της Συνεργατικής Κεντρικής Εταιρείας Συμμετοχών κ. Ανδρέας Μουσκάλλης, το μέλος της Επιτροπείας της ΣΚΤ Γιώργος Χατζηνικόλας, ο εκπρόσωπος του συμβουλευτικού συμβουλίου Συνεργατισμού Πάφου Στέφανος Στεφάνου, εκπρόσωποι της Εθνικής Φρουράς, της Αστυνομίας και του Δασονομείου καθώς και πελάτες του Συνεργατισμού. Ο κοινοτάρχης Κάτω Πύργου ευχαρίστησε τον Συνεργατισμό για την παρουσία του και για την έμπρακτη στήριξη που διαχρονικά προσφέρει στην περιοχή αλλά και στην κοινότητα. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση