ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Gan Direct Insurance απένειμε Υποτροφίες MBA

Σε συνεργασία με το ‘Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School’

Δελτίο Τύπου

Η Gan Direct Insurance, απένειμε υποτροφίες για Μεταπτυχιακό σε Business Administration (MBA) σε σχετική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, 2016. Η ενέργεια αυτή έγινε στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και σε συνεργασία με το ‘Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School’, που υλοποιεί κάθε χρόνο η εταιρεία, για οικονομική στήριξη μεταπτυχιακών φοιτητών, μέσω της κάλυψης σημαντικού μέρους των διδάκτρων τους.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, η Gan Direct Insurance τίμησε με πλήρης και μερικές υποτροφίες για Μεταπτυχιακό σε BusinessAdministration (MBA),
τους ακόλουθους επιτυχόντες:
- Θεοδούλα Εύζονα
- Εμέλια Κωνσταντινίδου
- Μαρίνα Μαγγίδου
- Νικόλα Περικλέους

Η GanDirectInsurance και το ‘CyprusInstituteofMarketing – TheCyprusBusinessSchool’, εύχονται στους υπότροφους καλή επιτυχία στις σπουδές τους.

Οι αξίες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Gan Direct Insurance παραμένουν άρρηκτα συνδεδεμένες με την εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτό, διαχρονική δέσμευσή της αποτελεί η οικονομική στήριξη αριστούχων νέων, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών τους σε ανώτατο επίπεδο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση