ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απορρόφηση ΣΕΜ από Κεντρική Συνεργατική

Σε έκτακτες γενικές συνελεύσεις των δύο εταιρειών λήφθηκε η σχετική απόφαση

Η απόφαση, που ήταν αναμενόμενη, λήφθηκε σε ειδική γενική συνέλευσή της ΣΕΜ όπου αποφασίστηκε η συγχώνευση της εταιρείας τους με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ και η μεταφορά όλων ανεξαιρέτως των στοιχείων του ενεργητικού και του παθητικού της.

Ταυτόχρονα, και οι μέτοχοι της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Λτδ σε ειδική γενική συνέλευσή επίσης αποφάσισαν όπως η εταιρεία τους συγχωνευθεί με τη ΣΕΜ και αποδεχθεί τη μεταφορά όλων ανεξαιρέτως των στοιχείων του ενεργητικού και του παθητικού.

Η έγγραφη συμφωνία για συγχώνευση έχει εγγραφεί στις 11/10/2016 (με έναρξη ισχύος μεταφοράς την 1/9/2016) από τον Έφορο Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών και σχετική δημοσίευση έγινε στην κρατική εφημερίδα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ., ως αποδεχόμενη εταιρεία, με βάση την έγγραφη συμφωνία και τον περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο, διαδέχεται από την 1/9/2016 τη Συνεργατική Εταιρεία Μηχανογραφήσεως (Σ.Ε.Μ.) Λτδ εξ ολοκλήρου σε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της και όλες οι πράξεις, τα συμβόλαια και τα άλλα έγγραφά της θα συνεχίσουν να ισχύουν και περαιτέρω μεταφέρονται σ’ αυτή όλα τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της μεταφέρουσας εταιρείας.

Η ΣΕΜ δημιουργήθηκε το 1973 με μετόχους τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα. Παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής, δικτύων, λογισμική ανάπτυξη, διαδικτυακές υπηρεσίες , και διάφορες υπηρεσίες πληροφορικής για τραπεζικά συστήματα σε 19 Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα (500 καταστήματα) σε όλη την Κύπρο και τον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση