ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διάκριση της Τράπεζας Κύπρου στο Private Banking

Βραβείο Καλύτερης Τράπεζας σε αυτό τον τομέα από το The Banker and PWM Magazine

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Τράπεζα Κύπρου βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Τράπεζα στο Private Banking για το 2016 στην Κύπρο για πρώτη φορά από τα διεθνή έγκυρα περιοδικά The Banker and PWM Magazine (Professional Wealth Management), που αποτελούν μέρος του Συγκροτήματος των Financial Times.

To βραβείο για την Καλύτερη Τράπεζα στο Private Banking στη Κύπρο για το 2016 αποτελεί άλλη μια μεγάλη διάκριση για το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο συγκαταλέγεται σε έναν από τους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.

Η διάκριση αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες, οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί το PrivateBanking της Τράπεζας Κύπρου, καθώς επίσης και την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει η Τράπεζα στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης της συνολικής περιουσίας των πελατών της (μέσω τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης κεφαλαίων).

Στο σημερινό, συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, η επιβράβευση από το The Banker and PWM Magazine καταδεικνύει την ικανότητα της Τράπεζας Κύπρου να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες και να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη στήριξη της κυπριακής οικονομίας.

Τα ετήσια Global Private Banking Awards 2016 των The Banker / PWM magazine στηρίζονται σε ποιοτική και ποσοτική πληροφόρηση από PrivateBanks απ’ όλο τον κόσμο. Η σειρά κατάταξης τεκμηριώνεται από επιτροπή που αποτελείται από επαγγελματίες του τομέα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ.

Οι υπηρεσίες Private Banking βαθμολογούνται στη βάση της προόδου που σημειώνουν οι στρατηγικές ανάπτυξης και αύξησης των εσόδων των πελατών τους. Συγκεκριμένα αξιολογείται η προσαρμογή που έγινε από την Τράπεζα στα σχέδια διαχείρισης χαρτοφυλακίου και την κατανομή περιουσιακών στοιχείων των πελατών τους με τρόπο που να μπορούν να ανταποκρίνονται σε οποιεσδήποτε μεταβολές στις ανάγκες τους και να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X