ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

€15.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Europa Donna

Απολογισμός 2ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

Δελτίο Τύπου

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε επιταγή συνολικού ύψους €15.000 στη Europa Donna Κύπρου, ενισχύοντας το έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Στο ποσό της επιταγής περιλαμβάνονται η εισφορά της Πετρολίνα ύψους €10.000 και τα έσοδα, ύψους €5.000 από τις πωλήσεις φαγητού και ποτού που έγιναν κατά τη διάρκεια του 2ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σεπτέμβριο, με το μήνυμα «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη». 

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, παρουσίασε τον απολογισμό του Φεστιβάλ και εξήρε τις αξίες της προσφοράς, του εθελοντισμού και της ομαδικότητας, αξίες που αποτελούν και τους κύριους λόγους της πετυχημένης πορείας της εταιρείας. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους υποστηρικτές του Φεστιβάλ και ιδιαίτερα τους εθελοντές της Petrolina Community για την ανιδιοτελή προσφορά τους. 

Από την πλευρά της η αντιπρόεδρος, της Europa Donna Κύπρου, Στέλλα Μάστορα ευχαρίστησε με τη σειρά της την Πετρολίνα τόσο για την εισφορά όσο και για τη διαχρονική στήριξη της εταιρείας, η οποία καλύπτει το ενοίκιο του Σπιτιού του Οργανισμού στη Λάρνακα, από το 2009, έτος λειτουργίας του. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Εκτελεστικός Σύμβουλος Οικονομικών της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Ντίνος Λευκαρίτης και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, κ. Γιάννης Γιαννάκη. 

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράδοση τιμητικών διπλωμάτων στους εθελοντές της Petrolina Community. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση