ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δωρεά 50 χιλιάδων ευρώ των εταιρειών Αφοί Λανίτη

The Coca Cola Company στις οικογένειες των θυμάτων της Πυρκαγιάς της Σολέας

Δελτίο Τύπου

Επιταγή ύψους 50.000 χιλιάδων ευρώ παρέδωσε ο κ. Χριστόδουλος Χριστοδουλάκης εκ μέρους των εταιρειών Αφοί Λανίτη – The Coca Cola Company ως δωρεά προς τις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς του Ιουνίου στη Σολέα, τους ήρωες Ανδρέα Σοφοκλέους και Μάριο Αριστοτέλους που έχασαν την ζωή τους καθώς επίσης και τους Ιωάννη Ματζιαρη, Γιώργο Σιαμπτανή και Μάριο Σοφοκλέους που τραυματίστηκαν στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Στη σύντομη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη, παρευρέθηκαν επίσης ο διευθυντής του Τμήματος Δασών, μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου και οι οικογένειες των θυμάτων.

Κατά την παράδοση της εισφοράς ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε πως η απόδοση τιμής καθώς και η ηθική και υλική στήριξη στις οικογένειες των πυροσβεστών ήταν μια ενέργεια που οι μέτοχοι, διοίκηση και εργαζόμενοι στο σύστημα της Coca Cola είχαν θεωρήσει ως καθήκον τους από τις πρώτες μέρες της τραγωδίας.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλη αφού ευχαρίστησε την εταιρεία για την εισφορά δήλωσε πως πρόκειται για μια αξιέπαινη πράξη που δείχνει ότι η κοινωνία της Κύπρου δεν ξεχνά και τιμά εμπράκτως όσους επιτελούν το καθήκον τους υπερασπιζόμενοι το δημόσιο καλό. «Πολιτεία και κοινωνία δεν μπορούν παρά να τιμούν και να αντλούν παραδείγματα από τις πράξεις των ηρωικών δασοπυροσβεστών» επεσήμανε ο Υπουργός Γεωργίας.

Το ποσό θα διατεθεί στις οικογένειες των θυμάτων μέσω του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση